Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA KUP

Manchester United teško osramoćen, trećeligaš ih je pobijedio 4:0!

Manchester United - Milton Keynes Dons
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
26.08.2014.
u 22:59

Milton Keynes Dons će ovaj dan upisati u klupsku povijest kao jedan od najvećih uspjeha.

Manchester United dopustio je najveću sramotu u novijoj povijesti kluba i sad je već polako jasno da se Louis van Gaal ne snalazi ništa bolje od prethodnika Davida Moyesa! Izgubili su 0:4 na gostovanju kod trećeligaša Milton Keynes Donsa u drugom kolu Liga kupa!

Nezabilježeno je u klupskoj povijesti da se netko tako poigrao s Unitedom, netko tako nisko na rang listi engleskog nogometa. A i ne može se reći da su igrali s nekom jako lošom postavom jer bilo je u ekipi mnogo jakih imena.

Ovo je bio sastav Manchestera: De Gea, James, M. Keane, Evans, Vermijl, Powell, Anderson, Janko, Kagawa, Hernandez, Welbeck. Igrali su i Janužaj, Wilson i Pereira.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Sigurno je da će neka kazna uslijediti, morala bi, jer ovakve stvari su nedopustive, po ovom rezultatu je jasan odnos kakav igrači imaju prema klubu.

Naravno, ne treba oduzimati ništa ni od odličnog trećeligaša, koji hrabro korača prema drugoj ligi. Golove su postigli Grigg u 25. i 63. minuti te Afobe u 70. i 84. minuti.

Inače, Milton Keynes Dons je klub nastao 2004. nakon raspada Wimbledona. Preselio se u Milton Keynes i preuzeo to ime, a Dons je ostalo od nadimka Wimbledona. Preuzeli su i Wimbledonovu poziciju, što znači da su krenuli od treće lige, gdje su i sad.

No većina navijača nije to prihvatila i smatraju ih izdajicama te su osnovali svoj AFC Wimbledon i krenuli od posljednje lige te su trenutno rang ispod Donsa. Zanimljivo, upravo su ih Donsi i izbacili u prvom kolu Liga kupa rezultatom 3:1.

>> Trebalo bi nam čudo da ove sezone osvojimo prvenstvo

Komentara 6

CA
canon60
00:09 27.08.2014.

Ništa ne traje vječno. Stari lisac Ferguson je osjetio trenutak kada treba otići - na vrhuncu.

DU
Deleted user
00:36 27.08.2014.

Je li to onaj genijalni Louis van Gaal, a lopta je okrugla.

DU
Deleted user
00:35 27.08.2014.

A kada je Dinamo izgubio od Reala prije par godina onda je to bila sramota, tragedija, tražila se smrt za trenera, Mamića ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije