Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO IZNENAĐENJE

Manchester United se osramotio kod Evertona, Arsenal i Chelsea remizirali

Everton
Foto: Reuters/PIXSELL
26.04.2015.
u 18:57

Pobijedili su 'plavi iz Evertona' 3:0 i ostavili ih na 65 bodova. Arsenal i Chelsea odigrali 0:0

Everton je stigao do visoke pobjede 3:0 protiv Manchester Uniteda i time omogućio Liverpoolu da stigne do četvrte pozicije na kraju sezone. Nažalost, sebi "plavi iz Liverpoola" nisu ništa donijeli, ne mogu više do Europe jer ima šesti Tottenham bježi čak 14 bodova, a u igri ih je još samo 12. Arsenal pak nije uspio iznenaditi i Arsene Wenger nije uspio po prvi put u karijeri pobijediti Josea Mourinha pa je u 13. međusobnom susretu s Chelseajem izostala pobjeda, ali barem nisu izgubili. Završilo je bez pogodaka.

I dok Everton nema previše razloga za veselje zbog pobjede, barem će njihovi rivali dobiti novu priliku pa je možda i iskoriste. A zahvalnice mogu poslati McChartyju koji je zabio u petoj minuti, Stonesu koji je zabio u 35. i Mirallasu koji je zabio 74.

Imao je i Manchester svoje šanse, ali Fellaini, Rooney, Young i Falcao jednostavno nisu imali svoj dan. Time je momčad Louisa van Gaala stigla do drugog uzastopnog poraza.

Što se Chelseaja tiče, Arsenal je bio posljednja prepreka, zadržali su prednost od deset bodova i teško da će pet kola prije kraja to prosuti.

REZULTATI:

Everton - Manchester United 3:0
Arsenal - Chelsea 0:0

>> Manchester United prejak za sve lošiji Manchester City - zabili im četiri komada!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije