Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer godine

Manchester United i Real spremaju veliku razmjenu, Mourinho želi uključiti i Modrića!

Luka Modrić
Foto: NPH/Pixsell
1/8
23.03.2017.
u 10:59

Upravo je Mourinho hrvatskog nogometaša doveo u Real i puno puta javno govorio o tome koliko cijeni i obožava Modrića

Madridski real i Manchester United pripremaju veliku zamjenu igrača, pišu danas španjolski i engleski mediji. Španjolski klub želi dovesti vratara, a David de Gea njihova je neprežaljena ljubav.

Real je vratara Uniteda već nekoliko puta pokušao dovesti, u ljeto 2015. godine već je sve bilo dogovoreno, u Madridu se pripremala pozornica za njegovo predstavljanje, ali transfer je na kraju propao jer su klubovi zakasnili s predajom dokumentacije i službeni prijelazni rok je završio prije nego što je posao bio zaključen.

Izgleda da će kraljevski klub ovoga ljeta ponovno krenuti u akciju, a prva ponuda već je poslana. Nudili su Unitedu Isca ili Jamesa Rodrigueza te još nešto novca, ali to je odbijeno.

Jose Mourinho ne želi nikoga od spomenuto dvojice, ali zato želi Luku Modrića. Upravo ga je portugalski strateg doveo u Real i puno puta javno govorio o tome koliko cijeni i obožava Modrića, a i navijači te čelnici Manchestera već su nekoliko puta pokušali dovesti hrvatskog reprezentativca na Old Trafford.

Luka je Mourinhu tiha patnja, zna da bi s njim riješio sve probleme u veznom redu, a on i Pogba bili bi sjajan tandem. Međutim, vjerojatno je svjestan da ga se Real ne bi olako riješio jer im je on ključni igrač pa je napravio i rezervni plan. Ako već ne može dobiti Modrića, onda bi za De Geu tražio nekog od četvorice igrača: Karima Benzemu, Tonija Kroosa, Casemira ili Raphaela Varanea.

Nedavno je Rio Ferdinand, legenda Uniteda, također javno kazao kako bi Modrić bio idealno rješenje za Manchester.

– Carrick i dalje ima mnogo utjecaja na igru Manchestera, ali on će na ljeto imati 36 godina i potrebna su osvježenja. Mislim da bi rješenje za sve probleme bilo dovođenje Luke Modrića ili Tonija Kroosa. No, kako ih oteti Realu?

Pred nama je sigurno zanimljivo ljeto...

>>Velika legenda Uniteda poručila Mourinhu: Dovedi Hrvata, on je rješenje za sve tvoje probleme!

Komentara 7

DU
Deleted user
13:22 23.03.2017.

Rio Ferdinand legenda Reala? Prema Večernjem definitivno, da postane legenda Reala vjerojatno je pomoglo to što je igrao 12 godina za ManUtd.

DU
Deleted user
12:36 23.03.2017.

Ašta to ima igrački vrijedno u Manchesteru!?

MU
muh
12:43 23.03.2017.

bla bla bla trla baba lan.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije