Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E, Sergio, Sergio

'Od Ramosa nismo očekivali takvo ponašanje, izdao nas je'

Sergio Ramos i Luka Modrić
UESyndication/PIXSELL
28.07.2015.
u 18:25

- Na kraju je ispalo da samo želi novi ugovor s Realom i izgleda da će mu se to i ostvariti. Moram reći da nismo očekivali takvo ponašanje od tako velikog igrača.

Sergio Ramos dugo se 'lomio', htio je napustiti Real i potpisati za Manchester United, ali čini se da od toga neće biti ništa. Španjolski mediji pišu kako je pronašao zajednički jezik s predsjednikom Florentinom Perezom i uskoro bi trebao potpisati novi ugovor i produžiti vjernost 'kraljevima'. A da je to točno, potvrđuje i pisanje Daily Maila koji je objavio kratak razgovor s osobom iz Manchester Uniteda, a njihov izvor želio je ostati anoniman.

- Ramos je htio napustiti Real i trebao je potpisati za Manchester, a mi smo mu vjerovali. Smatrali smo da će njegova želja za odlaskom ubrzati cijeli proces, ali on se igrao s nama, rekao je izvor iz Uniteda pa nastavio:

- Na kraju je ispalo da samo želi novi ugovor s Realom i izgleda da će mu se to i ostvariti. Moram reći da nismo očekivali takvo ponašanje od tako velikog igrača. On nas je izdao.

Tako će, izgleda, i ovoj sagi uskoro doći kraj. Ramos bi do kraja tjedna trebao potpisati bolji ugovor pa ćemo ga i dalje gledati u bijelom dresu.

>>Sve o glasinama i transferima možete pratiti OVDJE!

>>Pogledajte poteze kojima je Mateo Kovačić oduševio u utakmici s Realom

Komentara 4

CA
carpediem
18:53 28.07.2015.

Bravo Ramos tako se prigovara nikom netreba lizat dupe jer kad veliki zele ostvariti svoje ciljeve njih tad ne zanima kakv ce imati Karakter kad mali tako isto urade onda im se zeli nabaciti los image i staviti sliku o njima kao losi decki.

WA
wassupp12345
20:33 28.07.2015.

El capitan :)

ED
Edomajka
02:43 29.07.2015.

Ajme meni pa to su samo nagađanja Bog zna jel on to stvarno htio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije