Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potopio bayern

Ludnica na Ettihadu: Agüero u nadoknadi pogodio za spas Manchester Cityja!

Manchester City - Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
25.11.2014.
u 23:15

Agüero je zabio hat-trick, ali i 11 golova u 11 nastupa u Ligi prvaka od starta prošle sezone!

Manchester City, čini se, mogao bi konačno dočekati drugi krug Lige prvaka. U zadnja četiri nastupa čak su tri puta završavali utrku po grupama, a činilo se, barem do 85. minute, da će takav scenarij biti i nakon utakmice protiv Bayerna. No na kraju su zahvaljujući čudesnom Agüeru slavili 3:2.

A počelo je - šokantno po Bavarce. Penalom i crvenim kartonom. Benatia je u 20. minuti napravio oštar prekršaj u 16-ercu i zasluženo je "pocrvenio", a Agüero je bio precizan s 11 metara.

Xavi Alonso je posljednji put zabio u Ligi prvaka prije pet i pol godina, no u 40. minuti, na svoj 33. rođendan, prekinuo je crni niz. Za potpuni šok domaćina pobrinuo se Poljak Lewandowski koji u 45. minuti zabija za potpuni preokret.

U drugom poluvremenu činilo se, iako s igračem više, da City nema formulu protiv Bavaraca. No nakon što je Alonso u 85. minuti napravio prvu pogrešku u utakmici, prepustio loptu Jovetiću, a koji je sjajno asistirao Agüeru, sve se preokrenulo. S još jednim golom, gotovo na identičan način, Argentinac je pokopao minhensku momčad.

Agüero je zabio hat-trick, ali i 11 golova u 11 nastupa u Ligi prvaka od starta prošle sezone!

>>Izvještaj utakmice i statistiku pročitajte na portalu Goal.com

U prvom je kolu Lige prvaka Bayern slavio 1:0 u 90. minuti pogotkom Boatenga.

Za City su tako konačno stigle sjajne vijesti, čini se da bi mogli preživjeti u Ligi prvaka. Ipak, imaju razloga za zabrinutost, City je u svakoj od devet utakmica (a od posljednjih 12) primio najmanje dva gola.

Na ruku Englezima ipak ide to što su CSKA i Roma odigrali 1:1 pa će se sve odlučiti u zadnjem kolu.

Bayern je prvi sa 12 bodova, a potom slijede tri kluba sa pet bodova - Roma, City i CSKA Moskva.

>>Sve izvještaje večerašnjih utakmica Lige prvaka pročitajte na portalu Goal.com

>> Englezi više nemaju najjaču nogometnu ligu na svijetu

Komentara 4

KL
kajima.lima.92
01:15 26.11.2014.

Za onoga ko nije znao u Engleskoj je do prije dvije godine bilo zabranjeno kladenje uzivo,a sad se klade 5 minuta do kraja.Pa sta mislite na sta se ko kladio do 85 min.Ako ovo nije štela onda ja neznam kaj to je.

TM
tony_montana
22:56 25.11.2014.

čisto prodana utakmica, sve su odradili profesionalno... 100%... eto nije samo kod nas mafija u igri

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
22:48 25.11.2014.

Kako bi tek Bayern prošao da je večeras imao pravog protivnika!Protiv levata ala Boateng,Dante i Lewandowski mučiti se do kraja je dokaz manjka klase!Bayern je preslik Njemačke reprezentacije ..kad protivnici konačno shvate kako se protiv njih igra to će biti njihov kraj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije