Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMORALNA PONUDA

City je Messiju spreman dati plaću od 1,1 milijuna eura tjedno!

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.11.2015.
u 10:07

U Cityju smatraju da bi kupovinom Messija povećali šanse da Pep Guardiola dođe za trenera.

Manchester City žarko želi dovesti Lionela Messija i pri tom ne pita za cijenu. Bogati klub je Argentincu spremna ponuditi tjednu plaću od 1,1 milijun eura!

The Sun navodi da je su kontakti između Messijevih predstavnika i građana već uspostavljeni. Na Argentinčevu astronomsku plaću treba još dodati i odštetu budući da mu ugovor s Barcelonom traje još dvije godine.

No, City će od iduće godine dobivati preko 200 milijuna eura po sezoni od televizijskih prava pa na Etihadu vjeruju da će moći zatvoriti financijsku konstrukciju, ali i zadovoljiti Uefin financijski fair-play.

Također, u Cityju smatraju da bi kupovinom Messija povećali šanse da Pep Guardiola dođe za trenera.

>> Rakitić: Messija je užitak gledati, a satima bih mogao govoriti koliko je Suarez dobar

Komentara 2

Avatar JJ10
JJ10
10:39 27.11.2015.

Gadi mi se taj nogomet. To je samo bolestno.

BL
Blender
10:22 27.11.2015.

I chausesku je harao dok mu nisu prerezali grkljan. Katastrofa vam je na pragu a vi se razbacujete i pljujete po onima koji nemaju niti za koru kruha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije