Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ETIHADU

Neuništivi Totti zabio Cityju i postao najstariji strijelac u povijesti LP-a

City - Roma
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/7
30.09.2014.
u 22:40

U drugom kolu skupine E Lige prvaka na Etihadu se sastaju Manchester City i Roma.

Manchester City i Roma u drugom kolu Lige prvaka na Etihadu su odigrali 1:1. Pogodak za Romu postigao je Francesco Totti i tako postao najstariji strijelac u ovom natjecanju.

- Radujemo se dolasku Rome i nogometne legende Tottija. On nikada nije zabio u Engleskoj, zar ne? - poruka je koju je Manchester City preko Twittera poslao uoči utakmice. Tottiju je to očito bio dodatni motiv.

Kapetan Rome je u 23. minuti primio loptu od Nainggolana i onda mirno prebacio vratara Harta. Osim što je prvi put zabio u Engleskoj, postao je i najstariji igrač koji se u Ligi prvaka upisao u strijelce. Prije tri dana je napunio 38 godina, a do večeras je rekord držao Ryan Giggs koji je zabio s 37 godina na leđima.

Manchester je poveo već u četvrtoj minuti. Maicon je u šesnaestercu srušio Aguera koji je najstrožu kaznu sam pretvorio u pogodak. Samo dvije minute kasnije Maicon se mogao iskupiti, ali je pogodio gredu.

Roma je u prvom poluvremenu dobro parirala, dok je City u nastavku dominirao i bio opasniji. No, Rimljani su se uspjeli obraniti i završilo je 1:1.

U ranije odigranoj utakmici Bayern je s 1:0 slavio kod CSKA tako da su Bavarci sada na vrhu skupine sa šest bodova. Roma ima četiri, City jedan, a CSKA je još na nuli.

>> Golijada na Parku prinčeva: PSG iznenađujuće slavio protiv Barcelone

>> Maribor osvojio bod kod Schalkea

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dinamojavolim1
07:11 01.10.2014.

totti legendo,kad odes u mirovinu svi ljubitelji nogometa ce biti tuzni

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
21:37 30.09.2014.

Totti je legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije