Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA SUDA

Mamiću zabranjen dolazak: I da želi, ne može u Park mladeži!

Zdravko Mamić
Ivo Čagalj/Pixsell
15.04.2014.
u 16:24

Naravno, Mamić se može napraviti lud jer novo rješenje Prekršajnog suda još nije primio pa se može pojaviti na stadionu, ali tada stupa na scenu policija.

Slaven Žužul otvorio je vrata Parka mladeži, na dvoboj s Dinamom navijači mogu besplatno, proslava je 102. rođendana Splita. Crveni protiv Dinama traže bodove koji bi donijeli potvrdu plasmana u Europu.

Žalba ne odgađa izvršenje

No, veće pitanje od same utakmice bilo je pitanje može li na stadion Zdravko Mamić. Izvršni predsjednik Dinama ima novu titulu, postao je dopredsjednik HNS-a, ali s druge strane stoji mu devetomjesečna zabrana dolaska u Poljud i Park mladeži zbog ponašanja na utakmici Hajduk – Dinamo.

Rješenje je, na preporuku policije, donio Prekršajni sud. Ali bilo je nepravomoćno i po njemu je Mamić mogao na stadion. Cijeli radni dan čekalo se kakvu će preporuku policiji dati Prekršajni sud. Naime, Mamić se žalio na devetomjesečnu zabranu, žalba je na Prekršajni sud stigla u ponedjeljak. U utorak je pak izdano novo rješenje, koje je također nepravomoćno, ali žalba ne odgađa izvršenje. Tako Mamić u konačnici, i da želi, ne može u Park mladeži, ne može ni u Poljud.

Naravno, Mamić se može napraviti lud jer novo rješenje Prekršajnog suda još nije primio pa se može pojaviti na stadionu, ali tada stupa na scenu policija. Ona je dobila rješenje Prekršajnog suda i, stigne li Mamić, otpravit će ga natrag. Zanimljiv je bio taj rašomon, jedno rješenje, pa drugo, žalba, ovo, ono...

>> Zdravko Mamić bez obzira na zabranu ide na utakmicu u Split

Komentara 53

ZI
zidine
16:51 15.04.2014.

stvarno si ovi dalmatinci dali truda protiv mamića. kamo sreće da su tako se trudili po pitanju sanadera , vidoševića i ostale splitsko dalmatinske bande možda bi nam svima bilo bolje

VK
vječni krojf
17:26 15.04.2014.

Sramota za Splicane,Grad Split i Zupaniju.Zar je to demokracija da se nekome uskracuje dolazak na drzavni posjed.Prvo ga isprovocirali na Pljudu a zatim i napali,a posto je bio pretvrd orah optuzili ga da je on izazvao nered a u stvari su splitski(Hajdukovi)heroji pod utjecajem alkohola zakuhali sve ono sto se desilo na poljudu.To se zove necivilizacija,to je kao u kameno doba.Znaci da ta Hajdukova banda ne smije u Maksimir.Oko za oko,zub za zub,pa ako hocemo tako neka i imamo.Zao mi je nekih ljudi iz dalmacije pogotovo iz Splita koji zive u Zagrebu i ispastaju radi onih huligana iz Hajdukove loze.Lijepo si radimo,huligani smiju na stadione i jos su hvaljeni

DI
Dijaspora
17:04 15.04.2014.

Pa i ORJUNA je iz Splita....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije