Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi u Zagreb

Mamićev pokušaj propao, Grujić: U Dinamo sigurno neću otići. Nikada!

Mamić - Grujić
Foto: Pixsell
1/8
18.03.2017.
u 10:57

Liverpool računa na mene, a ja želim ostaviti trag na Anfieldu - rekao je Grujić, koji se u momčad vratio nakon ozljede tetive

- Želio sam dovesti za pet milijuna eura Andriju Živkovića, nisam uspio, a sad pokušavam pojačati Dinamo dovođenjem Marka Grujića na posudbu iz Liverpoola - govorio je Zdravko Mamić prije nekoliko dana srbijanskim medijima.

Od posudbe neće biti ništa, a to je potvrdio i srbijanski reprezentativac.

- U Dinamo sigurno neću otići. Nikada - rekao je Marko Grujić za Kurir, te dodao da je u zimskom prijelaznom roku odbio i ponudu iz Španjolske.

- Imao sam ponudu iz Španjolske otići na posudbu na šest mjeseci, ali odbio sam Betis. Liverpool računa na mene, a ja želim ostaviti trag na Anfieldu - rekao je Grujić, koji se u momčad vratio nakon ozljede tetive. 

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Zdravko Mamić: Posao sam učio od Srba, ali sve sam ih nadmašio!

Komentara 10

OM
omar
11:33 18.03.2017.

Nije mi jasno što se taj Mamić zakačio za te Srbe ovih tjedana. On zbilja ima potrebu potaknut neke incidente na utakmicama Dinama, a onda se prikazivat ko žrtva svega toga. Čemu izjave da dolazi neki Srbin u Dinamo za kojeg nikad nisam ni čuo. Čemu to sve skupa? Na kraju taj isti Srbin nema pojma o čemu je riječ i odbije Dinamo u koji ga niko osim Mamića nije ni zvao. Zašto bi bilo ko normalan dozivao Srbina u dinamo kada znamo da još definitivno nije vrijeme za to, a mislim da nikad ni nebude?! Zašto palit atmosferu sada prije utakmice HR-UKR kada svi znamo u kakvoj smo položaju i kod UEFA-e kod FIFA-e. Osim, ako gdin. Mamić želi potaknut probleme?!

DU
Deleted user
12:09 18.03.2017.

ovo je polako za povracat od maminja, daj bre sjasi s nas s tim srbima

ZG
zg223
18:39 18.03.2017.

srbi povjerovali maminju sve kaj je izgovorio,a on se samo sprdao s njima..hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije