Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjeren u prolaz

Mamić: Ugodnije nam je u gostima, nevjerojatno je da nam zvižde nakon 10 minuta!

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
28.07.2015.
u 23:59

- Nisam htio ranije otvarati previše utakmicu jer Molde vrlo dobro izlazi sa svoje polovice. Oni su igrali kako smo i pretpostavljali, ali naši su stoperi igrali preusko

Zoran Mamić nije mogao biti zadovoljan predstavom svojih igrača protiv Moldea. Utakmica je završila 1:1, a igra njegove momčadi bila je monotona, beživotna i daleko od dobre. No, baš kao i Josip Pivarić, Mamić vjeruje u prolaz dalje.

- Odigrali smo tešku i tvrdu utakmicu protiv dobrog protivnika koji je pokazao kvalitetu. Nažalost, nakon našeg pravovremenog vodstva, brzo smo kažnjeni našim propustom, ali to je tako u nogometu. Očekujem puno drugačiju utakmicu u Moldeu i naš prolaz. I danas smo mi diktirali ritam, samo na 20 metara od gola nismo pronašli prava rješenja, ali sam siguran da ćemo u uzvratu biti kvalitetniji, bolji, ubojitiji i proći, optimističan je bio Mamić, pa dodao:

- Nisam htio ranije otvarati previše utakmicu jer Molde vrlo dobro izlazi sa svoje polovice. Oni su igrali kako smo i pretpostavljali, ali naši su stoperi igrali preusko.

Onda je na red došla i publika, Zoki je malo razočaran.

- Ja se osjećam ugodnije kad igram u gostima nego ovdje, a tako i moji igrači. Nevjerojatno je da nakon deset minuta ako ne zabijemo gol krenu zvižduci! Nadam se da ćemo u idućim utakmicama nakon pet minuta dati gol.

Najavio je i kako će Dinamo igrati u uzvratu.

- U Moldeu ćemo igrati otvoreno, napadački i siguran sam, odnosno vjerujem da ćemo se radovati.

>>'Nismo još razgovarali, ali Machado se vjerojatno oprostio od Dinama'

>>Pivarić: Bili smo bolji i zaslužili više od remija, u uzvratu prolazimo!

>>Dinamo u blijedom izdanju remizirao s Moldeom na Maksimiru!

Komentara 53

BA
barbaizamerike
00:11 29.07.2015.

ANKETA:ko misli da je Hajdukovac Fredi Fiorentini mutan tip I da bi mu Uskok trebo ispitati imovine neka mi udari plus a sumnjiv a su I njegova putovanja u Ameriku a i ovo sve u vezi sa Mamicom

PO
poko
00:23 29.07.2015.

pojma ti nemaš o nogometu Zoki,pa iz aviona se vidi koji igrači mogu igrati a koji ne, imaš najlošiju obranu na SVIJETU

Avatar mladen valentić
mladen valentić
00:46 29.07.2015.

Dva suvisla dodavanja nije bilo i kako da se ne zviždi, Šimunović ima cijeli teren prazan i umjesto da se zašprinta on napravi korak dva i doda vrati loptu unatrag ili prvom do sebe dotle se obrana Moldea posloži. Žalosno je da je Šimunović napravio toliko kikseva i Pivarić je nakon 100 nabačaja uspio da nabaci za pogodak, a oni su standardni i nezamjenjivi, a to što usporavaju igru nikoga nije briga, Dinamo je prošlu subotu igrao i bez Pivarića i bez Šimunovića i to je bilo puno tečnja i lijepša igra , ali većina subotnjih aktera za nagradu nije igrala. Bravo za Zokija, i da se ne radi o Mamiću već bi letio naglavačke sa vrha zapadne tribine nakon ovakve pripreme utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije