Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije trenera

Mamić: Tužan sam zbog Çekiçija! Vulić: Penal je bio Dinamu vjetar u leđa

Mamić, Vulić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
28.02.2015.
u 21:33

Çekiçiju je puknula ključna kost, večeras će biti operiran i neće ga biti do kraja sezone.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon pobjede nad Splitom (2:0), jedino mu je ozljeda mladog Çekiçija kvarila raspoloženje.

- Čestitke momčadi na pobjedi koja je zaslužena. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, dominirali i kontrolirali utakmicu iako je Split imao jednu kontru. U nastavku nismo bili na tom nivou zbog vodstva 2:0 pa nije bilo razloga za jurnjavu – rekao je Mamić i dodao:

- Çekiçiju je puknula ključna kost, večeras će biti operiran i neće ga biti do kraja sezone tako da sam jako tužan zbog toga. Na terenu mi se činilo kao da je bio prekršaj, sudac je bio blizu i ne znam što bih još trebao dodati.

Splićani su, s druge strane, tvrdili kako se Çekiçi ozlijedio - sam.

- Kontakta nije bilo! - tvrdio je Tomislav Radotić, koji je bio kraj mladog veznjaka neposredno prije nego što je stradao..

Podržao ga je i trener Zoran Vulić:

- Jedanaesterac na Çekiçiju bio je nepostojeći! A upravo je gol s bijele točke dao Dinamu vjetar u leđa, a protiv prvaka se na Maksimiru tada bilo teško boriti.

>>Stali u obranu gazde Mamića: Evo što su navijači sa sjevera poručili Šimiću i društvu!

>>Dinamo na 'čileanski pogon' produbio krizu Splita, Cekici slomio ključnu kost

Komentara 4

SE
senior
22:01 28.02.2015.

Vulić je velika trenerčina, i nakon što mu je momčad gubila sa 2:0 uporno je igrao bunkerčinu kao da RNK Split vodi. Od ovakve igre i ovakvog trenera neće RNK Split imati puno koristi.

DI
dinamojavolim1
09:05 01.03.2015.

vulic jos jednom pokazao kakva je venecijanska bitanga,mogao je bar izrazit zaljenje sta se cekici ozlijedio

Avatar feudalac
feudalac
09:31 01.03.2015.

...nevjerojatna su ta venecijanska podmetanja, Cekiciju je ključna kost pukla iz čista mira, bacio se dečko na glavu, Radotić ga nije ni taknuo... majke mi!? Dovoljno je u medijima reći da je sudac kriv što si izgubio i tu prestaje sva priča o nogometu, prilikama, udarcima na gol i obranama. Zato će te uvijek ostati u sjeni poput starijeg vam brata Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije