Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo pobijedio Istru

Mamić: Teško mi je to objasniti, na treninzima izgledamo dobro, a onda...

Zoran Mamić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
30.04.2016.
u 23:49

- Čestitke momčadi na pobjedi i, kao i puno puta u zadnje vrijeme, žao mi je da nije izražena s više golova.

Dinamo je u 34. kolu HNL-a na Maksimiru pobijedio Istru s 1:0. Nije to bila predstava za pamćenje, ali modri su došli na korak do titule i to je ono što je razveselilo trenera Mamića. Ako Rijeka sutra ne pobijedi Split, slavlje može početi.

- Čestitke momčadi na pobjedi i, kao i puno puta u zadnje vrijeme, žao mi je da nije izražena s više golova. Istra je bila organizirana i čvrsta što za nas nije bilo iznenađenje. Sretan sam s tri boda, nitko se nije ozlijedio i čekamo sutra da vidimo jesmo li prvaci ili ćemo morati oboriti još koji rekord, rekao je Zoran Mamić.

Dinamo u posljednje vrijeme stvara dosta prilika, ali realizacija nije na zavidnoj razini.

- Teško je objasniti… Na treninzima u posljednje vrijeme izgledamo jako dobro, dođe utakmica i onda ne ide. Ipak, na kraju je najvažniji rezultat i jedan gol je dovoljan za tri boda.

Marko Pjaca ponovno je bio junak susreta, zabio je gol za pobjedu i igrao vrlo dobro.

- Stvarno ga treba pohvaliti i to ne samo radi gola nego zbog toga kako je odigrao cijelu utakmicu i u sudačkoj nadoknadi se u punom sprintu vratio i klizećim startom odnio loptu, puno takvih situacija je bilo danas. Neka bude primjer svima kako se treba ponašati i živjeti, kapa mu do poda.

Komentara 10

DU
Deleted user
09:59 01.05.2016.

Joj koji slatki problemčići. Da su drugima takvi problemi dali bi bubreg,ali eto neka se narod veseli jer se Dinamo ne može napaliti na ostatak klubova. Koji igraju krasne bunkere s kojima bi se Barca namučila. Jogurt kritičare ne treba za ozbiljno uzimati.

Avatar feudalac
feudalac
10:00 01.05.2016.

...Mamići, Zorane i Zdravko, čestitke na 11. naslovu prvaka Hrvatske u nogometu! Problem realizacije ima samo dva uzroka, spori protok lopte i bunker protivničke ekipe, na ovaj drugi se ne može utjecati ali za onaj prvi ne treba biti lumen, lopta mora ići puno brže da bi se stvorio višak igrača na malom prostoru ispred gola.

ED
europski dinamo
12:33 01.05.2016.

Zalosno kaj se decki ovog proljeca napale samo na Rijeku i hajduk pa ih napune laganih 3:0,4:0..ostale tekme igraju tek toliko da pobjede. Jucer se Fernandez cijelu tekmu zeza,Brekalo odusevio sebicnoscu, da odigra tako u Bayernu letio bi u Unterhaching na posudbu godinu dana dok ne dodje sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije