Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPLATAN PRIJENOS

Mamić: Protiv Istre me zanima jedino prolazak dalje

Zoran Mamić, Matjaž Kek
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
02.03.2015.
u 14:07

- Protiv Istre me zanima samo prolaz. Naravno, lijepa igra je uvijek plus i nešto čemu težimo jer smo mi ipak Dinamo, ali u ovoj utakmici me zanima isključivo prolaz u polufinale Kupa.

Dinamo će sutra u 17 sati na Maksimiru ugostiti Istru u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa. Modri iz prve utakmice brane 1:0.

- Istra je kvalitetna momčad koja nam može zakomplicirati planove i zato moramo biti pravi. Već sam prije prve utakmice govorio o opasnostima i kvalitetama koju trener Pamić ima u svojoj momčadi tako da se ne smijemo niti malo opustiti. Posebno kada svi znamo da je Kup uvijek specifično natjecanje - rekao je trener Dinama Zoran Mamić i dodao:

- Iskreno, protiv Istre me zanima samo prolaz. Naravno, lijepa igra je uvijek plus i nešto čemu težimo jer smo mi ipak Dinamo, ali u ovoj utakmici me zanima isključivo prolaz u polufinale Kupa.

Mamić ne razmišlja o polufinalu i mogućem protivniku.

- Idemo utakmicu po utakmicu i ne želim pričati niti razmišljati o polufinalu i koga ćemo tamo dobiti. Naravno da pratimo i neki klubovi su se rezultatima iz prvih utakmica približili polufinalu, no moraju još to potvrditi u uzvratima, a mi smo koncentrirani samo na našu utakmicu. O svemu ostalome ćemo razmišljati kada dođe vrijeme.

Cijene ulaznica su 30 kuna za sjever, 50 za istok te 70 za zapad. Dinamo je za sve koji ne mogu doći na Maksimir omogućio prijenos na internetu koji se može pratiti ovdje.

>> Zdravko Mamić: Da nema Dinama, ne bi bilo ni hrvatskog nogometa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije