Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u EL-u

Mamić: Proljeće u Europi je želja, ali nije imperativ. Trebaju nam navijači!

Zoran Mamić
Goran Stanzl/PIXSELL
28.08.2014.
u 23:21

- Petrolul je jači od Aalborga i drago mi je da smo tako odigrali, ova momčad će nam donijeti još puno veselja. Imali smo dosta šansi i trebali smo uvjerljivije slaviti, ali pobjedi ne treba gledati u zube

Dinamo je ostvario još jednu europsku pobjedu, na Maksimiru je svladao rumunjski Petrolul i tako s dvije pobjede osigurao prolaz dalje. Zoran Mamić ovoga je puta bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

- Dinamo bez Europe nije ista priča, važno je da smo se plasirali. Želio bih se zahvaliti momčadi koja je igrala vrlo dobro, a posebno bih se zahvalio navijačima. Nadam se da će ubuduće doći još više gledatelja jer ova momčad to zaslužuje, a bez njihove podrške nema ni rezultata kakve svi očekujemo, rekao je Zoran Mamić za HTV nakon utakmice pa dodao:

- Petrolul je jači od Aalborga i drago mi je da smo tako odigrali, ova momčad će nam donijeti još puno veselja. Imali smo dosta šansi i trebali smo uvjerljivije slaviti, ali pobjedi ne treba gledati u zube. U nedjelju je derbi, želimo i to dobiti.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Može li Dinamo dočekati proljeće u Europi?

- Ne želim prognozirati. Naravno, to je želja i cilj, ali idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti. Naravno da je to moguće, ali nije imperativ.

Domagoj Antolić odigrao je odličnu utakmicu, a u posljednjim trenucima postigao je vrlo lijep pogodak.

- Hvala na čestitkama, prikazali smo dobru igru i to nam je bila nagrada. Petrolul je odličan, ali dokazali smo da smo bolja momčad, rekao je Antolić

>>Antolić u posljednjim trenucima donio pobjedu Dinama!

Komentara 34

VE
vetlanda22
23:44 28.08.2014.

Realno za ligu prvaka nisu,ali ovdje mogu igrati ,osvjati bodove, dizati vrijednost igračima.

ST
stefj
00:27 29.08.2014.

Nadam se boljoj EL od prošle godine, igrački kadar je bolji, samo se počinjem pitati da li je trener dovoljno dobar. No, brzo ćemo vidjeti, vrlo brzo... Što se tiče Antolića, počeo je dobro igrati tek kada ga je tener prebacio u sredinu, na boku je loš i ofenzivno i defenzivno.

ES
esseker71
07:44 29.08.2014.

A doci ce i publika ako se izvuce koji atraktivan protivnik. Nazalost, u ZG-u je to tako. Publika dolazi samo kad su u pitanju snazne ekipe i dobri rezultati. Nema podrske kada ne ide. Nije to samo stvar sa DInamomm vec i sa ostalim ZG-sportskim kolektivima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije