Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio slobodne dane

Mamić poslao Machada kući, uteg je plaća od 500.000 eura

Paulo Machado
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
29.07.2015.
u 18:00

Portugalac je dobio nekoliko slobodnih dana, a za to vrijeme čeka se dolazak njegova menadžera u klub.

Paulo Machado danas je po hitnom postupku udaljen iz prve momčadi Dinama. Portugalski veznjak normalno se u jutarnjim satima pojavio u Maksimiru, želeći prisustvovati treningu modrih, no prije toga morao je u kabinu Zorana Mamića.

Razgovor Mamića i Machada bio je prilično kratak, trener Dinama poručio je svom igraču kako se može vratiti kući, piše Goal. Machado tako danas nije trenirao s prvom momčadi, već je dobio nekoliko slobodnih dana.

I što sada? Čelnici Dinama sada će pričekati na dolazak menadžera Paula Machada te s njime vidjeti što i kako dalje. Kakve će Portugalac snositi sankcije. Machada ugovor s modrima veže do ljeta 2017. godine, no sada je jasno kako taj "brak" neće toliko trajati...

 Machado ima visoka godišnja primanja (oko 500 tisuća eura), pa je teško povjerovati da bi danas netko za takav novac uzeo 29-godišnjeg veznjaka. U svakom slučaju, sudbina Machada prilično je neizvjesna.

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

>>'Nisam mogao spavati! Želio sam pobjedu zbog oca, a bio sam loš primjer, posebice djeci'

>>Da su u svlačionici bili Goca ili Zajec, Machado bi dobio takvu šamarčinu...

>>'Machado, ti si jedini igrač Dinama koji je nešto pokazao'

Komentara 28

AB
abendblatt
18:47 29.07.2015.

Bravo Mamic, Bravo Dinamo, red, rad i disciplina su na prvom mjestu.

TH
than
00:35 30.07.2015.

Za 500 000 € godisnje bi slusao zvizdanje svaki dan, ako treba.... Nakon ovoga si je sredio nogometnu karijeru.

DI
dinamic
10:05 30.07.2015.

koliko kulture ima u vama koji opravdavte njegov postupak??? naravno da mu treba oprostiti ali i poslati ga da to cini negdje drugdje a ne dinamovoj publici u dresu Dinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije