Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI DESET

Mamić odbio 6,5 milijuna eura za Brozovića, ali Milan ne odustaje

marcelo brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.12.2014.
u 18:23

To ne znači da je od Brozovića odustao Arsenal, moguće je i da Arsène Wenger ‘podeblja’ ponudu

Zdravko Mamić glatko je odbio ponude Arsenala i Milana za Marcela Brozovića. Sad već standardni reprezentativac vrijedi deset milijuna eura, drže u Maksimiru, pa zato 6,5 milijuna eura, kolika je bila ponuda, nije prihvaćeno.

Milan ipak i dalje želi veznog igrača Dinama i očekuje se nova ponuda, takvu smo informaciju dobili i od ljudi bliskih Brozoviću.

To ne znači da je od Brozovića odustao Arsenal, moguće je i da Arsène Wenger "podeblja" ponudu.

>> Brozović je bolji od konkurenata u Milanu, ne i u Arsenalu

Komentara 6

Avatar jebb
jebb
20:35 30.12.2014.

Hajduk bi ga prodao za 400000 eura.

Avatar di1973
di1973
11:17 31.12.2014.

da tako se to rad, i mislim da krama trenutno bolje stoji ali ga nitko nezna prodati kak spada a zato će mamić prodati kak treba pa nek uće ovi u rijeci a brbić može samo na to gled ati ko znanstvenu fantastiku, to mamiću zaradi i ti i dinamo a i brozović i pošalji ga u pravi klub a ne u neki iz 6 lige.

DB
doktor.buljko
23:03 30.12.2014.

Ima jedan problem, Mamićev lopovluk slave samo hrvatski idioti, vani takva vrsta jeftine i primitivne prevare ne prolazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije