Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dao višu ponudu

Mamić: Nudim 500 tisuća kuna za informaciju o kukastom križu

Zdravko MamiĆ
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
31.05.2016.
u 23:35

Mamićeva je ponuda znatno viša od one ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića, čije je Ministarstvo nedavno objavilo da nudi nagradu od 20.000 kuna

Nakon napada u Splitu Zdravko Mamić, savjetnik u Dinamu, u utorak navečer gostovao je u televizijskim emisijama.

Pričao je o splitskom napadu, o dojavi o mogućem incidentu na Rujevici za vrijeme prijateljske utakmice sa San Marinom, a sada je u emisiji na HTV-u ponudio nagradu za informaciju o kukastom križu na poljudskom travnjaku.

– Čuo sam da je i ministar ponudio nagradu za informacije o počiniteljima. Evo, ja nudim 500 tisuća kuna – rekao je Zdravko Mamić na HTV-u.

Mamićeva je ponuda znatno viša od one ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića, čije je Ministarstvo nedavno objavilo da nudi nagradu od 20.000 kuna.

>>Mamić: Imamo dojavu da će na prijateljskoj utakmici sa San Marinom biti nereda

Ključne riječi

Komentara 118

ZD
Zdravkecmali
23:41 31.05.2016.

HM. Možda se Ostoja sada koleba? Pola milje..

Avatar El Indio
El Indio
23:56 31.05.2016.

Sad ce Zoki i Ostoja priznat i zakacit se kod podjele novca

RM
Robespierre_Mne
23:49 31.05.2016.

Kad misle da mogu da uplase Maminjozilu,on se vazda vrati snazniji! Po meni najjaci hrvatski brend-Gospodin Zdravko Mamic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije