Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava naslova

Mamić: Navijači? Vjerujem da će doći i bolja vremena

Dinamo, proslava naslova
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
22.04.2014.
u 20:34

– Čestitke momčadi na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi. Ostvarili smo što smo željeli: od početka smo usmjerili vodu na naš mlin i zato šaljem iskrene čestitke momčadi na pobjedi i naslovu prvaka

Dinamo je pobjedom protiv Dragovoljca osvojio deveti uzastopni naslov prvaka, a Zoran Mamić prvi je put kao trener podigao pehar. Ako se tome pridodaju i njegovi uspjesi kao igrača i sportskog direktora, ispada da je i njemu ovo deveti naslov prvaka.

– Čestitke momčadi na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi. Ostvarili smo što smo željeli: od početka smo usmjerili vodu na naš mlin i stoga je momčad zaslužila iskrene čestitke na pobjedi i naslovu prvaka. Osjećaj je prekrasan. Ovo mi je deveti naslov prvaka zaredom, sve smo osvojili od 2005. kada sam se vratio u Hrvatsku. Posebno sam sretan jer sam u ovoj sezoni oba puta preuzeo momčad na drugom mjestu. Izuzetno sam ponosan i sretan zbog cijele momčadi i mojih suradnika jer su svi uložili puno truda. Ekipa je iz dana u dan sve bolja, upijaju naše ideje i to mi predstavlja veliku sreću.

Na stadionu je bilo samo 1500 navijača, sigurno mala brojka kada je u pitanju proslava naslova prvaka.

– Mi tu ne možemo nešto promijeniti. Na nama je dobro igrati, zabijati golove i pobjeđivati, a vjerujemo da će doći i bolja vremena. Istina, neki dan sam gledao statistiku gledanosti i vidio da je ova liga 10 druga najgledanija otkako je naše lige. Ipak je riječ o pozitivnom smjeru i nadam se da će se nešto promijeniti i kod nas.

>>Dinamo razbio Dragovoljac sa 5:0 i osvojio 9. uzastopni naslov prvaka!

>>Nitko u Europi trenutačno nema toliko uzastopnih naslova prvaka!

Komentara 4

DA
dalmata
09:44 23.04.2014.

Doci ce i to brzo. Bolja vremena za cjelokupan hrvatsku nogomet kada se osjecki sudacki lobi, tvoji poltroni, ti i braco pridruzite Siricu, Dinamu se oduzmu sve nelegalno stecene titule, a hrvatski nogomet se zauvijek rijesi Sukera i slicnih.

DU
Deleted user
15:15 23.04.2014.

gosp.Mamicu,daliste se ikad iskreno upitali,zasto je tako malo navijaca na Dinamovim tekmama,jer Dinamo je prvak drzave 9 puta zaredom,i za svi 9 puta niste nakupili 20 tisuca gledatelja,zasto gos.Mamicu????????

DU
Deleted user
09:42 23.04.2014.

Što dušmane briga koliko navijača proslavlja Dinamovu titulu? Na stadionu možda tisuću,ali nisu navijači samo na stadionu ! Evo neka se skupi 50 000 magaraca i neka slave Hajdukovo treće mjesto ,koga briga.Titulu nisu proslavili 9 sušnih godina ,a neće još toliko! A nama su titule i gaženje Hajduka pod normalno,koga to još veseli natamburat neki klubić iz Splita!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije