Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žao mu zbog Ademija

Mamić napokon otkrio koliko Dinamo može zaraditi na Haliloviću!

Alen Halilović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.09.2014.
u 13:25

– Arijan Ademi igra jako dobro. Nastupat će za Makedoniju, izuzetno mi je žao što ne igra za Hrvatsku jer mislim da Hrvatska nema takvog igrača

Zoran Mamić gostovao je u emisiji RTL liga te progovorio o aktualnim temama vezanim uz Dinamo. Jedna od takvih bila je i Soudanijeva plaća.

– Nije bilo povišice onako kako je to prezentirano u medijima. Soudani će na kraju sezone, ako odigra toliko i toliko utakmica te zabije toliko i toliko golova, biti adekvatno nagrađen, ali da je riječ o direktnom povećanju ugovora – nije, rekao je Mamić za RTL.

Žali zbog toga što će Ademi igrati za Makedoniju.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Arijan Ademi igra jako dobro. Nastupat će za Makedoniju, izuzetno mi je žao što ne igra za Hrvatsku jer mislim da Hrvatska nema takvog igrača.

Otkrio je i koliko bi mogao iznositi Halilovićev transfer u Barcelonu.

Halilović nije prodan za samo 2,2 milijuna eura, prodan je za mnogo više, a s obzirom na njegovu kvalitetu, na njegove mogućnosti i na plan Barcelone koji ima s njim – daj Bože zdravlja i da sve ide u dobrom smjeru – taj transfer može narasti na 15 milijuna eura.

>>O Hrvatskoj više ne želim pričati, neka govori Kovač

Komentara 9

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
14:00 29.09.2014.

15 mil.EUR? bogami lijepa cifra, pogotovo kad se sjetimo da je uskoro mogao otići kao slobodan igrač! svaka čast i njemu što se ponio kao gospodin prema klubu koji ga je afirmirao, a ne kao onaj murić koji je pobjegao za šaku eura, usput pljujući po dinamu i tanjuru iz kojeg je godinama jeo!

Avatar cluesblues
cluesblues
18:22 29.09.2014.

obitelj halilovic je pokazala kako se i kroz gospodski i fer odnos moze osigurati pravi transfer i buducnost mladog talenta i istovremeno zahvaliti klubu u kojem je igrac izrastao - i alenov stari je imal nekih nesuglasica sa mamicem, ali svejedno nije niti trenutak pokusao ucjeniti ili izigrati dinamo, dapace na kraju je napravil ono sta je najbolje i za njegovu djecu ali i za klub - a tu je i primjer corica, otac inzistira da mali coric izraste u dinamu ( a mali je kolko mi se cini jos veci talent jer sa 17 godina igra zreli seniorski nogomet ) i ocito ne zanimaju ga smutljivci koji se motaju oko malog - ako bog da, coric ce ostaviti vise traga u dinamu prije transfera koji ce sigurno bit velik - istovremeno oni podmukli murici su dugo otezali vadili sad na ovo sad na ono (naravno, najlakse je bilo vadit se na zlocestocu mamica, to prolazi u medijima), ali su stalno obecavali potpis, pa je dinamo na temelju tih obecanja cak vodio murica i na seniorske pripreme a stari muric je vec u to vrijeme imal predugovor s ajaxom i znal je da nece potpisat - do maksimuma su iskoristavali sve dinamove resurse i lovu i onda onda otisli najgore ko p….zde, a bez dinama muric bi bil niko i nista - nema tu nikakve odanosti dinamu, nek se niti jedan muric vise ne usudi spomenut to sveto ime, a kolko je stari pohlepan i pokvaren govori i to da sad ucjenjuje i repku i prijeti da ce razmislit o nizozemskom drzavljanstvu ako mu nizozemci "ponude adekvatne uvjete" ( u prijevodu lovu) - pokvareni do srzi, nemaju ti murici ni kluba ni domovine, a bogme ni obraza i casti - ali sve se vraca i nadam se da ce im se to jednom vratit na nacin kakav zasluzuju….

BU
budagigo
16:45 29.09.2014.

nije mamić ništa "napokon otkrio" o alenovom transferu nego ste vi novinari svijesno prešućivali ovaj bonus dio na fiksni dio od 2,2 milijuna eura prikazujući tako transfer neuspješnim,a samim time i alenov talent jer kako dinamo takav talent nije uspio unovčiti za više od 2.2 mil.eura.od samoga početka te priče poznato je da je alen davao prednost isključivo barceloni,da je bio par mjeseci do isteka ugovora sa dinamom i potom je mogao otiči za uefin minimum za razvoj igrača,da je barca platila 2.2 mil.eura fiksno i ostatak od mogučih konačnih 15 mil.u bonusima kao npr.debi za prvu momčad,debi u LP,stavke postignutih golova...isl.vi novinari ste to pršućivali i omalovažavali alena i dinamo ,a največi šamar stigao vam je kada je alen priključen pripremama barcelone.niste mogli doči sebi od jala.uglavnom alen je dobar i transfer je dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije