Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Mamić: Možemo sa Sevillom i Lyonom! Kranjčar: Vjerujem u Dinamovo proljeće u Europi

Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
25.08.2016.
u 20:04

Svi su dobri, ali i mi smo. Samo se nadam da ćemo se pojačati do kraja prijelaznog roka i biti ravnopravni konkurentima u skupini - kazao je Cico.

Dinamo je drugu sezonom zaredom izborio nastup u skupini Lige prvaka, a današnji ždrijeb u Monte Carlu dodijelio mu je snažne suparnike - Juventus, Sevillu i Lyon.

Ždrijebu je svjedočio i Dinamov savjetnik Zdravko Mamić koji je u kneževinu stigao u društvu članice uprave za međunarodne odnose u klubu Amre Peternel.

Mamić je zadovoljan ishodom ždrijeba.

Pa nije loše, stvarno nije loše. Sa Sevillom i Lyonom se može igrati - bila je prva reakcija Zdravka Mamića, pišu 24sata.

Supanike u Ligi prvaka prokomentirao je i Dinamov trener Zlatko Kranjčar.

- Kad sam došao u klub rekao sam da želim da Dinamo dočeka proljeće u Europi. Ova skupina nam daje nadu za to. Svi su dobri, ali i mi smo. Samo se nadam da ćemo se pojačati do kraja prijelaznog roka i biti ravnopravni konkurentima u skupini - kazao je Cico za službenu stranicu i dodao:

- Možemo se nositi sa sva tri kluba. To nije prepotentno, nego realno i objektivno. Bit ćemo još bolji, podići ćemo formu i uz dolazak par kvalitetnih igrača imamo pravo računati na proljeće u Europi - zaključio je Kranjčar. 

Komentara 31

LU
lukivoda
20:23 25.08.2016.

nema predaje makar je teška grupa

IC
ICCO
20:37 25.08.2016.

Dinamo ima nikad veće izglede konačno i prvi puta proći skupinu. Nije šala! Naprijed plavi !!!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:06 25.08.2016.

joj hrvaški igralci su tak dobri mi slovenci samo na snegu znamo bit dobri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije