Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio Lokose

Mamić: Inter je tražio odgodu, a mi smo pristali, iako nam to baš ne odgovara

Zoran Mamić
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/5
28.11.2015.
u 12:52

- Čeka nas nova utakmica, a zna se što mi želimo i koji su ciljevi stavljeni pred nas. Želimo nastaviti s onime gdje smo stali u Koprivnici, a to je pobjeda s kojima želimo nastaviti do kraja polusezone.

Nogometaše Dinama nakon ispadanja iz Lige prvaka očekuju domaći ispiti. Modri sutra na Maksimiru dočekuju Lokomotivu, a trener Zoran Mamić najavio je pohod na pobjedu.

- Čeka nas nova utakmica, a zna se što mi želimo i koji su ciljevi stavljeni pred nas. Želimo nastaviti s onime gdje smo stali u Koprivnici, a to je pobjeda s kojima želimo nastaviti do kraja polusezone. Lokomotiva? Imali su turbulentno razdoblje, no tada je došao novi trener, donio mirnoću i u zadnje vrijeme igraju dosta dobro. U napadu su posebno neugodni gdje su Doležal, Marić i ostali koji nam mogu napraviti dosta problema ako im se to dozvoli.

Osvrnuo se Mamić i na informaciju o odgodi Kupa protiv Intera. Potvrdio je to, ali i demantirao napise.

- Inter je bio taj koji je tražio odgodu, a nama to nije baš odgovaralo, no pristali smo, kazao je Mamić.

Ponovno je pohvalio juniore koji su osigurali nastup u Europi na proljeće.

- Iskreno im želim još jednom čestitati na tom velikom uspjehu. Radi se stvarno o sjajnoj momčadi, naše su veliko bogatstvo i naravno da razmišljamo o tome kada da ih priključiti prvoj momčadi. Prve nam po redu dolaze zimske pripreme i neki od njih će ići s nama, no isto tako treba biti optimalan jer ih na proljeće čeka nastavak Lige prvaka tako da je dobro da treniraju zajedno. Svi oni zaslužuju biti s prvom momčadi i sigurno će prije ili kasnije dobiti priliku, a kada, to će ovisiti o puno faktora kao što su pozicije na kojima smo možda deficitarni, reprezentativne obaveze i još toga. U svakom slučaju se radi o "živoj materiji" i o tome ćemo odlučivati iz dana u dan, kazao je Mamić i za kraj je prokomentirao moguće transfere.

- Nisam u ovom trenutku razmišljao o tome, iako ima puno upita za naše igrače. Vidjet ćemo naše planove kao i želje igrača, ali zimska stanka je duga, prijelazni rok do početka veljače i dovoljno je vremena sve uskladiti. Zadnji vezni? To je sigurno jedna od pozicija na kojoj zbog Europe moramo razmisliti, unatoč tome što su Antolić i Machado jako dobro izgledali.

>>Dinamu uoči derbija odgođen Kup, Hajduk bijesan zbog toga

Ključne riječi

Komentara 2

IN
Ineboimorejeplavo
15:12 28.11.2015.

Hahaha a jajdug priprema priopćenje, huška rulju nna rivu, huškaju i proizvode mrznju, hahaha, to jedino znaju dobro radit ali svi su ih pročitali, idemo Dinamo a Zdravka za predsjednika ili vlade ili države

MO
mojazemlja
14:27 28.11.2015.

Jugokeramika(Inker-Inter) tražili odgodu! Haha..a koga ti farbaš ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije