Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte Zdravkov govor

Mamić igračima: Razbijte kafić, hotel i diskoteku! Dinamo će sve platiti!

Zdravko Mamić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
17.02.2014.
u 23:29

- Kako kaže Silvio Marić u jednoj utakmici, u euforiji, na pitanje gdje ćete biti: 'U kanalu!' I vi budite u kanalu i vi budite tamo gdje će vas svi tražiti da im date autograme

Dinamo se na Valentinovo družio s navijačima u Udruzi veterana BBB, a na večeri su bili svi igrači, kao i članovi stožera i uprava kluba. U jednom trenutku Zdravko Mamić preuzeo je glavnu riječ i održao govor.

- Ovo je edukacija. Ne možete tražiti od našeg brata Fernandesa, od našeg brata Soudanija, od našeg brata Lime i Addyja da uhvate naš ritam. Ali ti kapetane Joe, ti Pivariću, ti iz Gajnica žicaru Antoliću, ti Haliloviću, ti purgeru, napravite da Zagreb poludi - rekao je Mamić te se prisjetio riječi Silvija Marića.

-  Kako kaže Silvio Marić u jednoj utakmici, u euforiji, na pitanje gdje ćete biti: 'U kanalu!' I vi budite u kanalu i vi budite tamo gdje će vas svi tražiti da im date autograme, da se slikaju s vama. Vi preuredite diskoteku, zatvorite kafić, razbijte diskoteku, razbijte hotel. Dinamo i ja sve ćemo platiti!

>>Igrači s navijači proslavili povratak svetog imena, Mamić: Neka se Zagreb 'zapali' za Dinamom

Ključne riječi

Komentara 40

FR
fros
08:14 18.02.2014.

ovaj čovjek je dno dna

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
08:51 18.02.2014.

Krasna edukacija!

SA
sasoon
07:34 18.02.2014.

Poticanje na kazneno djelo je kazneno djelo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije