Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Mamić i Šimunić sudjelovali u izazovu, ali samo se jedan polio ledenom vodom

Joe Šimunić
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
25.08.2014.
u 17:14

Svoje donacije glavni trener i kapetan modrih uplatiti će udruzi Neuron, udruzi oboljelih od te teške i rijetke neurološke bolesti.

Glavni trener i sportski direktor GNK Dinamo Zoran Mamić i kapetan modre momčadi Joe Šimunić dali su svoj doprinos i pridružili se humanitarnoj kampanji "Ice Bucket Challenge" kojom se podiže razina svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi.

Prema pravilima akcije, Zoran Mamić i Joe Šimunić uputili su daljnji "izazov"na svoje kolege i suigrače. Pa je tako Šimunić izazvao suigrača Marcela Brozovića, kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srnu i Gorana Đereka. Dok je trener modrih izazov uputio sportskom direktoru minhenskog Bayerna Mihaelu Reschkeu, poznatom treneru Avramu Grantu i Jonasu Boldtu, sportskom direktoru Bayera iz Leverkusena.

Svoje donacije glavni trener i kapetan modrih uplatiti će udruzi Neuron, udruzi oboljelih od te teške i rijetke neurološke bolesti.

Predsjednica udruge je Slavica Horvat, majka Kristijana Horvata, koji je obolio u 18. godini. Kristijanova priča započela je crnim i teškim prognozama, no zahvaljujući humanitarnoj pomoći, dobio je priliku za liječenje koje je rezultiralo pozitivnim pomacima.

- U Hrvatskoj je trenutno 25 pacijenata s dijagnozom ALS-a. I upravo zbog njih i zbog njihove nade u bolje sutra molimo Vas da svoje donacije uplatite udruzi Neuron - stoji u Dinamovom pozivu.

Ukoliko želite donirati novac oboljelima, to možete na sljedeći način:

IBAN:HR0223300031553355921HRK

IBAN:HR8023300031553355778EUR

Udruga oboljelih od ALS-a i drugih rijetkih bolesti-NEURON.

>> Mandžukić se polio ledenom vodom, pogledajte koga je izazvao da učini isto

Komentara 3

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:00 25.08.2014.

Jel ovo sa kantom tomić pokreno akciju.....

ST
staro topoljanin
18:00 25.08.2014.

donirajmo bolesnima,ali koje su to americke gluposti dosle i u nasa sela hrvatska,pa da se mi polijevamo hladnom vodom. bolje izvadi koliko mozes i hoces,a ne takve zapadnjacke gluposi raditi.

MA
mate45
15:50 27.08.2014.

Nevjerovatno u ovom ludilu kako je prošlo Karanovo polijevanje poslije kojeg se prekrižio uz riječi katoličkog vijernika obred obavio kao pravoslavni vjernik ( prvo desno pa lijevo rame )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije