Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamovci s braniteljima

Mamić: Živjeli branitelji! Mi vas nikada nećemo zatajiti ni izdati!

Zdravko Mamić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/11
20.11.2014.
u 13:15

Mnogi prosvjednici poželjeli su se fotografirati s igračima koji su im izašli ususret

Cijela momčad Dinama, predvođena izvršnim predsjednikom kluba Zdravkom Mamićem te trenerom Zoranom Mamićem i cijelim stručnim stožerom, stigla je pred zgradu Ministarstva branitelja u Savskoj ulici kako bi izrazila potporu braniteljima u njihovu prosvjedu.

Mnogi prosvjednici poželjeli su se fotografirati s igračima koji su im izašli u susret.

Zanimljivo, pred šator su stigli i strani igrači Fernandes, Machado, Eduardo...

Po dolasku Mamić je položio cvijeće pred ulazom u Ministarstvo, a igrači su zapalili svijeće. Potom su otišli u šator te se rukovali sa svim prosvjednicima.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

– Došli smo vam izraziti potporu i zahvaliti za sve što ste učinili u stvaranju Hrvatske pa i za nas da možemo igrati nogomet. Da nije vas, ne bi bilo nas. Sve što možemo mi ćemo vam dati. Sad smo vam došli iskazati ljubav, ali učinit ćemo sve što budemo mogli. Neka vas ovaj plavi dres sjeća na ovaj dan – rekao je Mamić te uručio dres na kojem je pisalo "mi smo s vama".

– Neka vas čuva dragi Bog. Mi vas nikada nećemo zatajiti ni izdati. Hvala vam od srca – rekao je Mamić i zamolio za minutu šutnje za one koji su preminuli tijekom prosvjeda i na bojištu.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Nakon toga Dinamovcima se obratio Đuro Glogoški, jedan od organizatora prosvjeda i predsjednik udruge stopostotnih invalida iz Domovinskog rata.

– Hvala Dinamu koji je jedan u nizu onih koji su nam došli dati potporu. Zahvalni smo za sve ovo. Želimo vam svu sreću. Da budete prvaci i napravite što bolje rezultate u Europi – poručio je Glogoški

Za kraj je Mamić, kako sam kaže, neplanirano uzviknuo nekoliko parola:

– Živjela hrvatska država, živjeli branitelji! I hvala vam od srca!

>>Branitelji prekidaju štrajk glađu i pozivaju ministra Matića da časno odstupi

>>Mamić ne da Brozovića ispod 10 milijuna

Komentara 209

Avatar balen
balen
15:17 20.11.2014.

Zdravko Mamić, ratni profiter i najveći mafijaš u hrvatskom nogometu i branitelji? Halo! Tko je tu lud? Ili imaju iste interese?

CH
chemica
14:37 20.11.2014.

Dobra šala. Lažni branitelj daje podršku ratnim vojnim invalidima. Još se i rukuju s njim obnevidjeli od sreće. Zbiljam su se za lijepu Hrvatsku borili. Evo, baš ovakvu. Ako čak ni ratnik u kolicima nema muda reć Mamiću što ga ide...Laku noć rvacka.

ZR
Zrinski12
16:13 20.11.2014.

ZM je ratni profiter i lažni bojnik iz Minken Bojne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije