Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istra - dinamo 1:1

Mamić: Blizu smo fantastičnog uspjeha! Pamić: Iskoristili smo ponuđeno

Istra - Dinamo
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
24.05.2015.
u 20:22

Prvaci smo, osvojili smo Kup i sami je kraj sezone, ali unatoč tome smo dali sve što smo imali danas, no nije bilo dosta za pobjedu, kaže Pivarić.

Dinamo je u Puli nastavio niz nepobjedivosti, a Istra je osvojila veliki bod (1:1).

- Utakmica u kojoj smo dominirali, ali nakon fizičkog i emotivnog pražnjenja protiv Splita nismo dali dodatni impuls i prelomili susret. Ipak, nismo izgubili i korak smo bliže fantastičnom uspjehu. Naravno, čestitam Istri, sjajno su se borili, iskoristili pogrešku naše obrane i čestitam im na bodu – rekao je nakon utakmice Zoran Mamić, trener Dinama, prenosi službena stranica hrvatskog prvaka.

Dinamov igrač Ivo Pinto naglasio je da su plavi bili bolji.

- Dominirali cijelu utakmicu i imali dosta prilika da dođemo do pobjede, ali ima ovakvih dana u nogometu. Naravno, nije nam bilo lako igrati jer smo ipak prije par dana osvojili Kup i tako na najbolji mogući način zaključili sezonu, ali želimo do kraja biti profesionalni. Htjeli smo i danas pobjedu – rekao je Pinto, a nadovezao se Josip Pivarić:

- Stvarno smo se ispraznili protiv Splita; fizički i psihički. Prvaci smo, osvojili smo Kup i sami je kraj sezone, ali unatoč tome smo dali sve što smo imali danas, no nije bilo dosta za pobjedu. Mislim da smo veći dio utakmice bili bolja momčad, dominirali i imali prilike, ali ne može se uvijek dobiti – tvrdi Pivarić.

Strijelac Junior Fernandes bio je sretan zbog pogotka.

- Zadovoljan sam zbog gola, ali žao mi je što nije bio vrijedan tri boda. U svakom slučaju smo odigrali solidnu utakmicu, bili smo bolji protiv izuzetno motiviranih i borbenih domaćina, ali završilo je neriješeno. Nismo izgubili i protiv Rijeke u zadnjem kolu imamo priliku ostvariti zaista fantastičan uspjeh – sezonu bez poraza.

Trener Istre Igor Pamić bio je također zadovoljan nakon utakmice.

- Iskoristili smo ponuđeno protiv Dinama. Zahvaljujem se svojim igračima. Svi zajedno se stalno mučimo, a drago mi je što je konačno Jo zabio - kazao je Pamić.

>>Vuk sit, a koza cijela - Dinamo nastavio niz bez poraza, a Istri veliki bod za spas

 

Komentara 20

ED
europski dinamo
22:13 24.05.2015.

Jos samo ostati neporazen protiv Rijeke i rekord je tu,a sjetimo se samo kako su Lokomotiva i hajduk bili blizu pobjede...

SA
santos008
21:18 24.05.2015.

Ovaj Dinamo je kakav je i trener i kakvi su mu skauti.Ovim se ne ide u ''Europu''.Imao si toliku prednost da si mogao uigrati ekipu za pola godine kad je vec bilo poznato da ste prvaci,ali ne ti si svaku utakmicu mijenjao,pa ti osim cetri igraca [Pinto,Pjaca,Coric i Henriquez ] nemas s'cim u ''Europu''.Sastav ,odnosno igraci djeluju ko da si ih doveo sa ''Mirogoja'',a poslovica kaze :''Mrtva glava ne nosi barjaka''.Ono sto ti imas i sad bi Lamza,Zambata Rora i ostali pobjedili,a to sto oni dobivaju od kluba to nisu place to su PENZIJE,jer kad neko dobiva penziju on je penzioner a takav je tvoj sastav moj Mamicu nemoj da se ponosis njima prikladnije bi bilo da se sramis i ti i oni i svi oko vas.

TA
tarzan
00:37 25.05.2015.

I šta sad ako ne izgubi ni jednu utakmicu u prvenstvu? Zar je to sad tako važno? Zar je naše prvenstvo sad toliko jako da je to neki posebni podvig? Ovo ama baš nikakvo značenje neće imati ako opet u Europi ne naprave nikakav rezultat. Dinamova snaga se vidi u Europi a ne u našem prvenstvu i to konačno moraju shvatiti jer i ptice na grani već znaju da doma nemaju pravu konkurenciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije