Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKITIĆ ZABIO GOL

Malena Raquel je u Barceloninom dresu ispred televizora navijala za tatu Ivana

Althea Rakitić
Instagram
03.05.2015.
u 14:08

Malena Althea, od glave do pete obučena u Barcelonin dres, zadovoljno je pokazivala na televizor nakon što je njen tata zabio gol.

Ivan Rakitić jučer je zabio gol u Barceloninoj visokoj pobjedi nad Cordobom (8:0) čime je razveselio suprugu Raquel i kćerkicu Altheu.

Rakitićeve cure utakmicu su gledale kod kuće. Malena Althea, od glave do pete obučena u Barcelonin dres, zadovoljno je pokazivala na televizor nakon što je njen tata zabio gol. Fotografije je objavila Raquel na Instagramu.

- Proslavit ćemo pobjedu, a onda krećemo s pripremama za Ligu prvaka - rekao je Rakitić kojega sada čeka utakmica s Bayernom. Valjda će i u Ligi prvaka razveseliti kćerku.

>> Rakitić: Jako cijenim Bayern, a Guardiola je jedan od najboljih trenera svijeta

 

Preparada para animar a papi 👏👶 vamos 4 🎉🎉🎉 te queremos @ivanrakitic

A photo posted by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Komentara 1

BO
bojnik
02:59 04.05.2015.

Kako malena Raquel kad vec ima kcercicu Altheu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije