Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVOGA VIKENDA

Male nogometne zvijezde na Večernjakovu turniru u Španskom

Turnir limača
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
04.09.2015.
u 12:28

Nema sumnje da će brojni klinci, uz uobičajeno glasnu potporu roditelja, prijatelja i trenera uz travnjak, nastojati dokazati da se baš u njima kriju talenti novih Mandžukića, Modrića i Rakitića

Drugi Večernjakov nogometni turnir za Zagiće i Limače tradicionalno se održava uoči početka nove sezone i početka nove školske godine. Klinci godišta 2005. i 2007. odmjerit će nogometno umijeće i talent s vršnjacima na igralištu NK Španskog tijekom subote i nedjelje, 5. i 6. rujna, te će u jakoj konkurenciji moći najaviti svoj uspon prema zvijezdama u godinama što slijede.

Naravno, bit će to idealna prigoda i za druženje, upoznavanje s dečkima iz drugih klubova i, sigurni smo, stvaranje novih prijateljstava. Prošle godine turnir mlađih kategorija osvojili su mali nogometaši Lokomotive pobijedivši NK Špansko i to nakon izvođenja kaznenih udaraca, a najboljim igračem proglašen je Sven Pintarić (Špansko).

Baš kao što je to bio slučaj 2014, i ove su se godine pozivu na turnir odazvali brojni klubovi iz Zagreba, Varaždina i Koprivnice. Tako će na turniru Limača nastupati Trnje, Rudeš, Utrina, K7 akademija, Maksimir, Lučko, Dinamo, Dubrava, Bistra, Lokomotiva, Špansko, Zagreb i Ban Jelačić iz Vukovine, dok će na natjecanju Zagića igrati Lokomotiva, Slaven Belupo, Špansko, K7 akademija, Trnje, Dinamo, Varteks, Rudeš, Bistra, Ban Jelačić Vukovina i Lumen iz Varaždina.

Subotnje utakmice započinju u 11 i igrat će se do 19 sati, a u nedjelju program započinje u 11 i trajat će do 15 sati, nakon čega kreće razigravanje za turnirske pobjede.

Nema sumnje da će brojni klinci, uz uobičajeno glasnu potporu roditelja, prijatelja i trenera uz travnjak, nastojati dokazati da se baš u njima kriju talenti novih Mandžukića, Modrića i Rakitića, ali se i odlično zabaviti tijekom turnira i nakon njega. Uz nogomet tu su i popratni sadržaji, poput elektronskog gola koji mjeri jačinu udarca i promotivnog štanda partnera Narodnih novina, koji je za ovu priliku pripremio promotivnu prodaju školskog pribora, tako da roditelji mogu nabaviti svojim malim nogometašima sve što im nedostaje za početak školske godine.

>> Savršena nedjelja u Španskom za male igrače, trenere, tate i mame

>> Lokomotiva nakon penala osvojila turnir limača!

Komentara 1

LI
liskovaca
08:54 05.09.2015.

zbog čega se plaća kotizacija od 500 kn?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije