Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJANJE KAKVO ŽELIMO

Maksimirom je odjekivalo 'U boj' i 'Zovi, samo zovi', a navijači nisu napravili ni jedan incident

Navijači
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/21
24.03.2017.
u 23:38

Navijači su tijekom svih 90 minuta bodrili hrvatske nogometaše uobičajenim povicima među kojima su dominirali "U boj, u boj" i "Zovi samo, zovi", ali bez uvredljivih povika.

Dvoboj reprezentacija Hrvatske i Ukrajine koji je u petak odigran na stadionu Maksimir u Zagrebu prošao je bez ijednog incidenta na tribinama na kojima je prema službenom podatku bilo 27.351 gledatelja.

Tijekom intoniranja Lijepe naše duž istočne tribine razvijen je transparent Domovini vjerni, a na posvuda je bilo postavljno na desetine hrvatskih zastava s imenima različitih gradova iz Hrvatske i inozemstva, ali bez ikakvih političkih ili diskriminirajućih poruka.

Navijači su tijekom svih 90 minuta bodrili hrvatske nogometaše uobičajenim povicima među kojima su dominirali "U boj, u boj" i "Zovi, samo zovi", ali bez uvredljivih povika.

Sve do 88. minute nije bilo ni uporabe pirotehničkih sredstava, kako od hrvatskih, tako ni od ukrajinskih navijača koji su bili smješteni na južnoj tribini, a tada je puknula jedna petarda ispod sjeverne tribine.

Čini se kako je temeljita priprema sigurnosnih službi, angažman više od 550 zaštitara i više od 500 policajaca dao rezultat te bi Hrvatski nogometni savez nakon dugo vremena mogao proći bez ikakvih sankcija zbog ponašanja navijača.

>> Hrvatski junaci presretni: Svaka čast gledateljima, bili su sjajni! To nam treba i ubuduće

>> Maksimir je opet bio pun: Hrvatska sjajnim golom Kalinića stigla do važne pobjede

Komentara 12

PR
prarvat
05:23 25.03.2017.

izvrsno. bravo hrvati

PP
Pol_pol
23:45 24.03.2017.

Iako je Ruski jezik puno bliži Hrvatskom od Ukrainskog, a valjda smo došli iz Rusije i bili dio tog slavenskog naroda...valjda je tako bilo prije 13 stoljeća...kažu da smo bili plačenici, vojska plačenička koja je ratovala za Rimljane pa smo zato tako došli u ove naše krajeve jer smosve već poznavali gdje, kada i kako...ipak nam je Ukrainski narod bratski...samo oni se moraju boriti za svoju slobodu ako je žele, a ne mi...mi smo svoju slobodu izborili bez komunista koji su nam zabijali nož u leđa...kao i danas...

BL
Blatina19
02:06 25.03.2017.

Kad drzava hoce to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije