Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makedonci tvrde

Prosinečki preuzima Škendiju za 150 tisuća eura

robert prosinečki,slaven bilić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
02.09.2014.
u 18:50

Robert Prosinečki u trenerskoj karijeri prvo je bio pomoćnik Slavenu Biliću u reprezentaciji, zatim je vodio Crvenu zvezdu te turski Kayserispor

Robert Prosinečki uskoro bi mogao dobiti novi angažman. Prema pisanju makedonskih medija, blizu je preuzimanja Škendije iz Tetova!

Tamošnji mediji raspisali su se kako su pregovori u tijeku te da bivši hrvatski reprezentativac ozbiljno razmatra ponudu, ali je od čelnika kluba tražio 24 sata za konačnu odluku.

Škendija bi ga platila 150 tisuća eura godišnje, čime bi postao jedan od najplaćenijih trenera u Makedoniji na razini svih sportova. Klub iz Tetova ima velike ambicije ove sezone, a u ovoj akciji pomogli bi im i bogati sponzori. Klub je prošle sezone završio na četvrtom mjestu, a ove sezone nakon šest kola nalazi se na petoj poziciji.

Robert Prosinečki u trenerskoj karijeri prvo je bio pomoćnik Slavenu Biliću u reprezentaciji, zatim je vodio Crvenu zvezdu te turski Kayserispor.

>>Dinamo ima atraktivne suparnike i lijepe šanse za prolaz

Komentara 7

Avatar franioprvi
franioprvi
19:03 02.09.2014.

Hoce li ga placati porcijama graha tetovca ? Ili gravce na tavce ?

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
23:37 02.09.2014.

Škendija iz Tetova je sigurno veliki trenerski i lični izazov za pravog hrvata Roberta Prosinečkog iz Zagreba.

PA
pavel1001
18:59 02.09.2014.

to mu je po mjeri,blizu mu je njegova Srbija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije