Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajinsko prvenstvo

Majstor ostaje majstor! Eduardo pet minuta nakon ulaska zabio sjajan gol za Šahtar!

Eduardo
Foto: Screenshot
1/2
01.08.2015.
u 20:23

Šahtar je vodeći na ljestvici, u tri kola ima tri pobjede i gol-razliku 8:1.

Nogometaši Šahtara u trećem su kolu ukrajinskog prvenstva pobijedili Hoverlu sa 2:0. Bio je to susret u kojem je domaćin u potpunosti dominirao te na kraju zasluženo slavio, a pobjedu je potvrdio bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva.

Utakmica je počela u dominaciji domaće momčadi, ali nikako nije mogla probiti čvrsti blok gostiju pa se na odmor otišlo rezultatom 0:0. 

U nastavku je samo pet minuta bilo potrebno Šahtaru da povede, a zabio je Teixeira. U 69. minuti na teren je ušao i Eduardo, a samo pet minuta poslije iskoristio je asistenciju Taisona i zabio za 2:0. Ovo mu je drugi pogodak u tri prvenstvene utakmice, a s obzirom na malu minutažu, to je odlična statistika. Ukupno je odigrao 102 minute što znači da mu za gol treba 51 minuta. Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta.

Šahtar je vodeći na ljestvici, u tri kola ima tri pobjede i gol-razliku 8:1.

>>Olić zabio gol u pobjedi HSV-a

Komentara 6

KO
korisnik70
22:00 01.08.2015.

Majstore!!!

MI
mix2mix
22:06 01.08.2015.

majstor ostaje majstor

BL
Blender
00:29 02.08.2015.

Ljudi moji, kako sistem drzave radi i pojedinci mogu raditi sto hoce, tako je isto i u nogometu. Eduardo je dobar igrac ali sto se tu moze, treba se gurati kroz repku nesposobnjakovice bas kao i u politici!! Kovac je posten i vijerujem dobar covijek ali je arogantan i pomalo slijep na jedno oko. To je pocelo od utakmice sa Brazilom na svijetkom prvenstvu. Hrvatska ima kapacitet da osvaja titule ali sto Hrvatska nema je strucnjak koji ce to ostvariti ne osvrcuci se na politiku ili bilo koga!!! Posto mi nemamo takvog strucnjaka, nemojte se nadati nekim vecim rezultatima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije