Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće?

Madridski Real već traži novog trenera, zvali su Pepa Guardiolu

A combination photo of Bayern Munich coach Pep Guardiola reacting during the German Cup (DFB Pokal) semi-final soccer match against Borussia Dortmund in Munich, Germany April 28, 2015. Dortmund won the match 2-0 on penalties.               REUTERS/Kai Pfa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.11.2015.
u 08:30

Tu vijest prenijeli su brojni svjetski mediji, a među njima je i Marca, koja je iznimno bliska Realu. No, ona tvrdi da je to gotovo nemoguća misija.

Pepu Guardioli sljedećeg ljeta istječe ugovor s Bayernom, a još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru nakon toga. Bavarci se nadaju da će potpisati novi ugovor, međutim sve je izglednije da će Španjolac otići iz Münchena.

Zainteresiranih je mnogo, a najodlučniji je Manchester City koji po nekim informacijama s njim ima potpisan i predugovor. No, kako javlja katalonski list Ara, za njega je zainteresiran i madridski Real koji je navodno s njim već uspostavio kontakt.

Tu vijest prenijeli su brojni svjetski mediji, a među njima je i Marca, koja je iznimno bliska Realu. No, ona tvrdi da je to gotovo nemoguća misija.

Razloga za takvo razmišljanje je više: Guardiola je Barcelonino dijete, tamo je i igrao i bio trener, već je izjavljivao da nikad ne bi vodio momčad iz Madrida, a glasao je i za neovisnost Katalonije, zbog čega bi navijači Reala sigurno žestoko prosvjedovali protiv njega. 

>>City je Messiju spreman dati plaću od 1,1 milijuna eura tjedno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije