Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDNICI

Mađarima šesto izdanje Istria Winter Cupa

Gyirmot
Foto: Facebook
08.02.2016.
u 07:00

Dosadašnji pobjednici ovog turnira su bili Rijeka (2011), mađarski Keckemeti (2012), austrijski Wolfsberger (2013), Novigrad (2014) i Zrinjski (2015).

Mađarski nogometni drugoligaš Gyirmot pobjednik je šestog izdanja Istria Winter Cupa nakon što je finalu pobijedio domaćina Novigrad 3-1, dok je u susretu za treće mjesto ljubljanska Olimpija pobijedila Zrinjski 2-1.

Mađari su poveli u 28. minuti autogolom Luke Čakaruna. Na 2-0 je povisio Attila Simon, a u 63. minuti je pogodak za Novigrad postigao Marko Bjelanović.

"Iza nas je osam prekrasnih dana u Novigradu i Umagu. Presretan sam što smo napokon osvojili ovaj turnir i nadam se kako ćemo se iduće godine vratiti kao član mađarske prve lige," rekao je Ferenc Bene, trener Gyirmota.

U utakmici za treće mjesto Olimpija je pobijedila HŠK Zrinjski u Umagu rezultatom 2-1. Mostarski prvoligaš poveo je u prvom poluvremenu autogolom Matica Finka, a izjednačio je Rok Kronaveter. Pobjedu Olimpiji donio je Ezekyl Henty golom u 78. minuti.

Najbolji igrač i najbolji strijelac Istria Winter Cupa su igrači Gyirmota, Gabor Bori i Daniel Volghyi, najbolji golman je "jedinica" Novigrada Vedran Beblek, a najmlađi igrač turnira također je član momčadi domaćina - Robert Bičanić.

Dosadašnji pobjednici ovog turnira su bili Rijeka (2011), mađarski Keckemeti (2012), austrijski Wolfsberger (2013), Novigrad (2014) i Zrinjski (2015).

>> Austrijski "vukovi" slavili na 3. Istria Winter Cupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije