Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALSKI VEZNJAK

Dinamo: Ne postoji slučaj Machado!

Machado
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
21.10.2016.
u 10:11

– Prihvatio sam odluku trenera, razgovarali smo, složili smo se da pauziram utakmicu sa Sevillom i nije bilo nikakvog problema – rekao je Machado.

Dinamo se priopćenjem oglasio o Paulu Machadu i demantirao pisanje medija da je portugalski veznjak odbio biti rezerva na utakmici Lige prvaka sa Sevillom. Slučaj Machado ne postoji, tvrde u Dinamu, a svoje viđenje su dali i akteri priče.

– Machado je profesionalno primio odluku i nije pravio probleme – rekao je trener Ivajlo Petev, dok je Machado dodao:

– Prihvatio sam odluku trenera, razgovarali smo, složili smo se da pauziram utakmicu sa Sevillom i nije bilo nikakvog problema.

Podsjetimo, ranije se pojavila informacija da je Portugalac odbio biti pričuva Dinamovim klincima Pavičiću i Kneževiću na utakmici Lige prvaka protiv Seville, kako su navela 24sata. Prema istim izvorima, Machado je taj potez doživio kao omalovažavanje zbog čega ga je trener Ivajlo Petev poslao na tribinu.

Machado će ostati i upamćen po srednjem prstu koji je pokazao navijačima protiv Moldea. Tada je kažnjen sa 100 tisuća eura, najvećom kaznom u povijesti Dinama.

>> Čitavi tekst pročitajte na 24sata

>> Dinamo čeka nova kazna, Uefa zbog navijača pokrenula disciplinski postupak!

Komentara 5

SE
senior
15:34 21.10.2016.

Takozvana sportska piskarala prave problem Dinamu i oko Dinma i na taj naćin zivotare . Istina ih ne intersira već ssamo pokušaj prodaje novina. O Hajduku nesmiju pisati jer će odmah biti bezbol palicom po glavuši ili bokserom brisanje nosa.

PP
puf-pant
10:32 21.10.2016.

Ajde napokon...nek ga voda nosi sto dalje od dinama

LU
lukivoda
11:57 21.10.2016.

konačno jedno pravo pojačanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije