Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda nije ozbiljna

Ma kakvih šest mjeseci, Vrsaljko na travnjaku već za tri-četiri tjedna!

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
21.03.2017.
u 19:40

Novi pregled pokazao je da Vrsaljkovi križni ligamenti koljena nisu puknuli, već postoji samo djelomična ruptura stražnjeg križnog ligamenta te iščašenje prvog i drugog stupnja lateralnog ligamenta

Iako su prve informacije govorile da bi Šime Vrsaljko zbog ozljede koljena mogao pauzirati i do šest mjeseci, jučer su stigle puno ljepše informacije za hrvatskog desnog beka. Novi pregled pokazao je da Vrsaljkovi križni ligamenti koljena nisu puknuli, već postoji samo djelomična ruptura stražnjeg križnog ligamenta te iščašenje prvog i drugog stupnja lateralnog ligamenta.

Kako je prednji dio ligamenta neoštećen, Šime ne mora na operaciju, a na travnjak bi se mogao vratiti za tri ili četiri tjedna. To znači da bi Vrsaljko mogao biti spreman već za uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između svog Atletico Madrida i Leicestera, koja je na rasporedu 18. travnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije