Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE POHVALE

'Ma kakav Ronaldo! Igrač koji me najviše impresionirao je - Luka Modrić'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.02.2017.
u 13:14

- Postaneš toga svjestan kad ga promatraš, kad spoznaš prirodnu mu darovitost, kako sve što radi čini opušteno, da uvijek čini one stvari koje ne očekuješ... On me najviše dojmio - rekao je Napolijev igrač Lorenzo Insigne

Nema sumnje da je Luka Modrić omiljen među nogometnim navijačima, ali kada pohvale stignu od kolega igrača, one se posebno cijene. Pogotovo ako u tim pohvalama Modrića stave ispred jedne od najvećih nogometnih zvijezda, Cristiana Ronalda.

- Kad ih vidiš izbliza? OK, na stranu Ronaldo, mene je impresionirao Luka Modrić. On je autentičan fenomen. Postaneš toga svjestan kad ga promatraš, kad spoznaš prirodnu mu darovitost, kako sve što radi čini opušteno, da uvijek čini one stvari koje ne očekuješ... On me najviše dojmio - rekao je Napolijev igrač Lorenzo Insigne u velikom intervjuu za Corriere dello Sport, a prenosi Goal.

Insigne je zabio jedini pogodak Napolija na Santiago Bernabeuu u pobjedi Reala od 3:1 u osmini finala Lige prvaka.

>> Uh, ovo je bilo neugodno: Pogledajte sjajan dribling kojim je Ronaldo ponizio protivnika

Komentara 8

BO
boris48astrid
17:37 19.02.2017.

naš dragi genijalac svaka čast kapa do poda......

NO
Niko__O
15:29 19.02.2017.

to da Modrić dodaje prvom slobodnom igraču je višestoljetna priča (uglavnom) licemjernih Dalmatinaca koji mu nikako ne mogu oprostiti što je, kao Dalmatinac, igrao za Dinamo. također - mnogi nogometni znalci na ovom portalu nikada u životu nisu čuli za termine ključnog passa ili predasistencije... ali zato su prvi kada treba stručno komentirati tko je i kako i u kojoj poziciji trebao igrati za reprezentaciju. croatian tragedies.

MU
muh
19:49 19.02.2017.

Ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije