Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA GOAL

Lulić: Hrvatska ima Modrića, a Italija Contea. Ne usudim se prognozirati pobjednika

Sead Lulić
Daniel Reinhardt/DPA/PIXSELL
13.11.2014.
u 13:40

- Hrvatska ima jednog Modrića, koji je odličan igrač, a sa druge strane Italija igra na domaćem terenu, a na klupi ima Contea, koji je odličan trener. Jako dobro radi svoj posao na klupi Italije, koja, nakon lošeg nastupa na SP-u, igra sve bolje i bolje.

Senad Lulić, dugogodišnji veznjak Lazija i BiH reprezentativac, prokomentirao je utakmicu Italije i Hrvatske koja je u nedjelju rasporedu na San Siru.

- Hrvatska ima jednog Modrića, koji je odličan igrač, a sa druge strane Italija igra na domaćem terenu, a na klupi ima Contea, koji je odličan trener. Jako dobro radi svoj posao na klupi Italije, koja, nakon lošeg nastupa na SP-u, igra sve bolje i bolje. Vjerujem da će utakmica biti jako teška i neizvjesna i ne bih se usudio prognozirati koja će ekipa pobijediti, jer, kao što rekoh - i jedni i drugi imaju igrače, koji potezom mogu odlučiti utakmicu i donijeti prevagu - rekao je Lulić za Goal.com

>> Čitavi razgovor pročitajte na portalu Goal.com

>> 'Nikada neću zaboraviti pogodak Italiji 2002., tada sam postao poznat'

Komentara 1

DE
derin
14:27 13.11.2014.

Talijani će s marchisiom i de rossijem nastojati blokirati modrića i rakitića, a posebice onu rupu od brozovića, koji će izgubiti barem tri neprisiljene lopte u opasanoj zoni, dotle će el sharaaway kao desno krilo masakrirati pranjića., e onda ćete shvatiti zašto je strinić najbolja opcija za lijevi bek. i jedvaj umjesto lovrena, jedna kiksara manje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije