Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudesna zdanja

Luksuzni domovi naših igrača: Modrić potrošio 2,3 mil. eura, no ima i skupljih!

Modrić, Srna
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
28.05.2015.
u 11:50

Olić je kupio vilu u Münchenu i iznajmljivao je Mandžukiću dok Srna u Ukrajini živi već 12 godina pa ondje ima raskošnu kuću.

Luka Modrić godišnje zaradi oko 6.5 milijuna eura, Ivan Rakitić oko 5.5, Mario Mandžukić 5, Darijo Srna 4 (iako su kod Ahmetova premije izdašne...), a Ivica Olić više od 1,5 milijuna eura i sa 35 na leđima. Slavenu Biliću, pak, smiješi se više od četiri milijuna eura godišnje plaće uzme li ga West Ham za trenera.

Neki od njih ulažu u posao, neki imaju nekretnine na više lokacija, dok mnogi nemaju ništa svoje niti u gradu u kojem igraju. Mateu Kovačiću tako Inter plaća najam stana, odnosno kuće.

Goal donosi pregled kakve sve kućerine posjeduju hrvatski reprezentativci.

LUKA MODRIĆ

"Madrid je fenomenalan, uživamo ovdje u svakom trenutku. Nadam se da tako neće biti samo za trajanja karijere jer baš smo se našli ovdje", rekao je nedavno Luka Modrić.

Riječi je potvrdio djelom, kupio je luksuznu kuću vrijednu 2,3 milijuna eura u urbanom madridskom naselju La Moraleja. Zanimljivo, tu kuću je, u danima dok je igrao u Realu, unajmljivao Nicolas Anelka.

IVICA OLIĆ

Ola je tri godine igrao u Bayernu pa je u otmjenom predgrađu Münchena, u Hohenbrunnu, izgradio luksuzno uređenu vilu vrijednu više od četiri milijuna eura. Ideje Olićeve supruge realizirala je njemačka arhitektica. Tu je kuću iznajmljivao Mandžukiću dok je Mario igrao u Bayernu.

DARIJO SRNA

Hrvatski kapetan rodom je iz Metkovića, ali drugi dom mu je Donjeck. U Ukrajini živi već 12 godina pa nije ni čudo da ondje ima raskošnu kuću. No, odluči li živjeti u Zagrebu, ima gdje boraviti – dio zarađenog novca ulaže u nekretnine.

Pregled luksuznih nekretnina ostalih reprezentativaca pogledajte na portalu Goal.com.

>>Ovo je novi luksuzni dom Luke Modrića

Komentara 16

HU
huhuhuhuh
15:21 28.05.2015.

posteno zaradjeni novci pa imaju pravo u njima i uzivati. mogu se divit vjestini ali navijat za milijunase kako se loptaju mi je apsurdno, a placati i dati zadnje novce da vidim iste uzivo komicno. imam pametnija posla valjda.

Avatar ivo587
ivo587
12:59 28.05.2015.

dok ima naivaca koji nemaju život i mama im doma kuha ručak a na stadionu urliču ko tarzan i glume opasne frajere, koji se pale na nogomet i pune stadione, dotle će ovi "zarađivati".

SE
senior
13:57 28.05.2015.

Vratiti će se Luka Modrić sa 50-60 milijuna eura. Niti jedan od tih eura ne potiče iz Hrvatske. Zlobnicima i jalnima to ne smeta da ga omalovažavaju. Nesposobni da išta sami naprave u životu pljuju po uspješnima. Sve se može oprostiti ali osobni uspjeh nikako. Jadnici baš su za žaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije