Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA PARTIJA

Modriću najveća ocjena i komplimenti: Da njega nije bilo, bila bi katastrofa

Cristiano Ronaldo i Luka Modrić
Foto: Beatriz Guzman/UESyndication/PIXSELL
24.08.2015.
u 09:38

"Vidi se koliko je nedostajao Realu prošle sezone. Nezamjenjiv u obrani u napadu, posebice u sredini odakle je potezao sve konce. Da njega nije bilo večeras, ne želimo niti zamisliti kako bi to izgledalo...", opis je Modrićeva učinka.

Real je sinoć odigrao 0:0 sa Sportingom iz Gijona, a sjajnu partiju pružio je Luka Modrić. Hrvatski veznjak odradio je čitavi susret i od Goala dobio četvorku, najveću ocjenu od svih igrača Reala.

"Vidi se koliko je nedostajao Realu prošle sezone. Nezamjenjiv u obrani u napadu, posebice u sredini odakle je potezao sve konce. Da njega nije bilo večeras, ne želimo niti zamisliti kako bi to izgledalo...", opis je Modrićeva učinka.

Utakmica će se pamtiti po debiju Matea Kovačića. Dobio je trojku.

"Igrao je na lijevoj strani i bio je solidan u 20 minuta koliko je dobio."

Barcelona je slavila 1:0 protiv Athletica, a Ivan Rakitić sudjelovao je u utakmici svih 90 minuta.

"Rakitić se borio za svaku loptu kao da je posljednja na utakmici. Dao je čvrstinu veznoj liniji i odigrao još jednu sjajnu utakmicu", stoji u izvještaju španjolskog Goala, a koji mu je dao tri i pol.

Mario Mandžukić odigrao je cijelu utakmicu u porazu Juventusa protiv Udinesea 1:0. Dobio je trojku. Milan Badelj i Nikola Kalinić također su igrali svih 90 minuta, njihova Fiorentina slavila je 2:0 protiv Milana. Badelj je dobio trojku, a Kalinić tri i pol.

Inter je 1:0 pobijedio Atalantu, a Marcelo Brozović dobio je priliku igrati 85. minuta. Hrvatski nogometaš dobio je tri i pol. Palermo je slavio 1:0 protiv Genoe, a Mato Jajalo odradio je cijelu utakmicu (tri i pol).

Igor Bubnjić igrao je svih 90 minuta za Carpi u porazu 5:2 protiv Sampdorije, a dobio je dva i pol. Šime Vrsaljko odradio je cijelu utakmicu za svoj Sassuolo, a koji je slavio 2:1 protiv Napolija.

>> O učinku hrvatskih nogometaša pročitajte na Goal.com

>> Kovačić debitirao, Modriću 90 minuta, a Real kiksao protiv Sportinga!

Komentara 13

PU
puf
10:23 24.08.2015.

Gledao I ja tekmu I luka je bio vrhunski

MT
mladen.turcic
12:17 24.08.2015.

luka je konstantan,on svoj dio posla itekako korektno odradi,,vjerojatno nogometni novinari misle na to kad ga hvale

Avatar nula
nula
14:47 24.08.2015.

Luka je na nivou Zidanea. Kad ne znas sto ces s loptom , daj je Luki , on je pretvara u sansu za gol .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije