Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA KUP

Lukaku spasio Everton u sudačkoj nadoknadi

Romelu Lukaku
Reuters/Pixsell
06.01.2015.
u 23:51

U prvoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa kralja Athletic Bilbao slavio je kod Celte 4:2.

U trećem kolu engleskog FA kupa Everton je remizirao s West Hamom (1:1). Pogodak za Everton u 91. minuti postigao je Lukaku, dok je strijelac za West Ham bio Collins u 54. minuti.

Osim 1:1 na Goodisonu, remi je ostvaren i u sudaru Scunthorpea i Chesterfielda (2:2) što znači da će se u oba scenarija, prema pravilima FA kupa, igrati još jedna utakmica.

U prvoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa kralja Athletic Bilbao slavio je kod Celte 4:2. Celta je od 70. igrala bez Costasa koji je dobio drugi žuti karton.

U drugoj utakmici Malaga je svladala Levante (2:0).

>>Kovačić dobio crveni karton, Radošević napokon igrao za Napoli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije