Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Lukaku potpisao za Everton, a De Vrij za Lazio

lukaku
Press Association/PIXSELL
30.07.2014.
u 22:55

Belgijski reprezentativac stigao je za 35 milijuna eura u klub u kojem je bio i na posudbi.

Belgijski 21-godišnji reprezentativac Romelu Lukaku potpisao je s Evertonom petogodišnji ugovor vrijedan 35 milijuna eura.

Time je stasiti napadač koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u liverpoolskom klubu postao najskuplji igrač u njegovoj povijesti nadmašivši rekord Marouanea Fellainija.

Na Goodison Parku postigao je 15 pogodaka u 29 prvenstvenih utakmica.

- Brzo sam odlučio da se želim vratiti ovdje. Imam povjerenje stožera i navijača. Mislim da mogu napredovati - kazao je Lukaku koji je dosad bio igrač Chelsea.

Dodajmo i kako je branič Feyenoorda Stefan de Vrij potpisao višegodišnji ugovor s Lazijem, a transfer je navodno težak 9 milijuna eura.

Nizozemac je oduševio nastupima na SP-u u Brazilu pa ga je i Louis van Gaal želio dovesti u Manchester United.

>>I nogometne zvijezde iznenađene: Ronaldinho, Kaka, Robinho... mislim da vas trebaju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije