Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponude kladionica

Luka nova žrtva? Koeficijent da će Suarez ugristi Modrića iznosi 80!

luis suarez
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.10.2014.
u 13:41

Trener Barcelone Luis Enrique u velikoj dvojbi, još uvijek nije odlučio hoće Suareza gurnuti u vatru od prve minute ili će ga ubaciti naknadno

Luis Suarez danas će biti u središtu pozornosti, napokon mu je istekla suspenzija i imat će priliku debitirati za Barcelonu u službenoj utakmici. I odmah ga čeka spektakl - katalonski klub gostuje u Madridu, gdje će odmjeriti snage s Realom. Suarez je sretan što se vraća na teren, a žali zbog toga što je na SP-u ugrizao Chiellinija, zbog čega je i bio suspendiran.

- To je sad iza mene, žao mi je zbog toga, ali uspio sam sve prebroditi. Svatko ima drugačiji način kako se brani. U mojem slučaju pritisak se manifestira na takav način. Postoje igrači koji reagiraju tako da nekome slome noge ili nos. Ono što se dogodilo s Chiellinijem je još gore, izjavio je za Guardian Suarez uoči utakmice.

No, bez obzira što je ta afera iza njega, mediji se i dalje bave njegovim "vampirskim sposobnostima" pa se već nagađa tko će mu biti sljedeća žrtva. Pojedine kladionice u svojoj su ponudi danas uvrstile okladu hoće li urugvajski napadač ponovno ugristi.

Tako se možete kladiti na to koji će dio tijela Suarez "napasti", hoće li možda ugristi suigrača ili čak suca. Ipak, najrealnija žrtva prema kladionicama jest igrač Reala Pepe, na njega su koeficijenti najmanji. Tako da je tečaj na to oko 50, a u ponudi se nalazi i hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Naime, da će Suarezova nova žrtva biti Modrić koeficijent je 80!

A da se malo odmaknemo od Suarezova incidenta, spomenimo kako je trener Barcelone Luis Enrique u velikoj dvojbi, još uvijek nije odlučio hoće Suareza gurnuti u vatru od prve minute ili će ga ubaciti naknadno. U nekim kombinacijama koje su se pojavile u španjolskim medijima upravo o tome hoće li on zaigrati ili ne ovisi i Rakitićevo mjesto u prvoj postavi. 

>>Dva Hrvata na El Clasicu: Ivan dva puta dobio Luku, ali je i primio 7!

>>Pique: Zamolio sam Suareza da me ne grize na treningu

Komentara 3

VO
vojodoog
14:34 25.10.2014.

Koliki je koeficijent da će ugristi sam sebe za guzu?

MI
mismis
14:12 25.10.2014.

mislim da bi mogao pepea

CA
carpediem
14:35 25.10.2014.

Ja mislim da on nece igrat jer ako bude usao u igru na El Clasico je veliki pritisak na igrace tako da ce sigurno neko biti ugrizen ili ce njga ugrist ali Suarez nedaj se samo grizi, nakbolje grizni malo Ronalda..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije