Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE NA OPERACIJU

Modrić će pauzirati tri mjeseca, Real će zbog ozljede dobiti 1.6 milijuna eura

Modrić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
18.11.2014.
u 13:51

"Zbog gotovo potpunog otkinuća hvatišta mišića lijeve natkoljenice, Modrić će izbivati s travnjaka oko tri mjeseca. Operacija neće biti potrebna, Modrić će biti tretiran konzervativnim metodama", poručili su iz HNS-a.

Ozljeda Luke Modrića je ozbiljnija i hrvatski reprezentativac veznjak Reala će morati pauzirati tri mjeseca.

"Zbog gotovo potpunog otkinuća hvatišta mišića lijeve natkoljenice, Modrić će izbivati s travnjaka oko tri mjeseca. Operacija neće biti potrebna, Modrić će biti tretiran konzervativnim metodama", poručili su iz HNS-a.

Luka Modrić ozlijedio se u nedjelju u utakmici s Italijom na San Siru pa je na terenu proveo tek 25 minuta. Zbog toga će propustiti klupsko svjetsko prvenstvo koje se u prosincu igra u Maroku.

– Jako me je boljelo i još uvijek me boli. Ali to je nogomet... – rekao je Luka nakon dolaska u Madrid. Udarac je to za Real budući da je Modrić igrao odlično, a Ancelotti ga je stalno koristio.

U Realu sigurno negoduju što im se jedan od ključnih igrača ozlijedio na utakmici za reprezentaciju. No, barem malo će ih oraspoložiti Fifa koja će na račun kraljevskoga kluba uplatiti oko 1,6 milijuna eura, piše AS.

Novac će stići iz Fifinog fonda koji je osnovan upravo za ovakve stvari, odnosno za zaštitu klubova. Odšteta se određuje prema igračevoj plaći te vremenu tijekom kojega će izbivati s terena.

Prilično je izgledno da će Modrićevo mjesto zauzeti Isco koji je prošli vikend prvi put startao kao prvotimac Španjolske u 3:0 pobjedi nad Bjelorusijom. Uz dobru igru postigao je i lijep pogodak u desni gornji kut udarcem izvan kaznenog prostora. Druga opcija je njemački reprezentativac Khedira, a treća Illarramendi.

>> Modrić se vraća iduće godine: 'Još uvijek me boli...'

Komentara 6

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
16:59 18.11.2014.

Ovo je ozbiljna stvar i siguran sam nažalost da bi to moglo trajno utjecati na njegovu igru!

KE
kentie
15:13 18.11.2014.

Luka drš se i prije svake tekme se dobro i detaljno razgibavaj i zagrijavaj i problema neće biti...

MU
muh
17:32 18.11.2014.

Isco je puno veča klasa od Lukice samo pogledajte koliko golova je zabil Real je samo dobitnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije