Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko ga nije nadomjestio

'Suigrači su oduševljeni Modrićevim povratkom, žele ga što prije na terenu'

Luka Modrić
Foto: Jose A. Garcia/UESyndication/PIXSELL
05.03.2015.
u 17:30

"U momčadi više nitko nema sumnji u Modrićevu važnost, on je jedan od najboljih igrača Real Madrida!"

"Luka Modrić se vratio", glasila je vijest prije dva tjedna u španjolskim medijima nakon što je hrvatski reprezentativac ponovno počeo trenirati.

Ta je informacija razveselila sve navijače koji su na forumima izražavali svoje zadovoljstvo, a to su dali do znanja i u utakmici protiv Villarreala kada su skandirali njegovo ime, iako nije bio ni na klupi. Danas je njegov povratak na teren u službenim utakmicama sve bliži, a Carlo Ancelotti najavio je da će ga u igru staviti u Ligi prvaka protiv Schalkea za tjedan dana. No, na Marci je objavljen članak posvećen Luki u kojem piše kako bi mogao u akciju već za vikend.

"Danas je dan odluke hoće li Luka nastupiti protiv Athletic Bilbaa. Plan je bio da se vrati protiv Schalkea, ali Modrić je željan povratka i mogao bi biti na popisu već za sljedeću utakmicu. Odradio je tjedan dana treninga u punom pogonu, igrao trening utakmice, išao u duele, dodavao i pucao te dokazao da je ozljeda samo loše sjećanje", piše Marca.

U spomenutom članku, koji je pisao autor s dobrim informacijama iz Real Madrida, može se vidjeti koliko je Modrić cijenjen u Španjolskoj i koliko ga suigrači, ali i svi drugi, vole

"On je voljen i svima je nedostajao. Momčad je sada sretnija jer se vratio treninzima. Sretni zbog njega, ali i zbog sebe jer njegov povratak dogodio se u ključnom dijelu sezone. Ancelotti je nestrpljiv i jedva čeka da mu se vrati glavni razigravač koji je tako nedostajao. Lucas, Illarramendi i Khedira trudili su se upotpuniti rupu, ali nijedan nije uspio. U momčadi više nitko nema sumnji u Modrićevu važnost, on je jedan od najboljih igrača Real Madrida!"

>>Navijači Reala: Napokon! Vraća se najbolji veznjak svijeta i naš motor!

>>Pogledajte kako je Santiago Bernabeu zazivao povratak Luke Modrića

Komentara 2

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:00 05.03.2015.

Pokazao mali Lukica našim dežurnim kritičarima di mu je mjesto.

Avatar MGM
MGM
21:00 05.03.2015.

baš lipo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije