Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačić zabrinut

Luka Modrić vjerojatno će propustiti i utakmicu protiv Islanda

Ante Čačići Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
23.10.2016.
u 14:01

Španjolski mediji pišu kako bi Realov igrač mogao biti spreman za gradski derbi protiv Atletica koji se igra 19. studenog na Vicente Calderonu

Luka Modrić oporavlja se od operacije koljena te lagano trenira. Zbog ozljede je propustio kvalifikacijske utakmice za SP protiv Kosova i Finske.

Španjolski mediji pišu kako bi Realov igrač mogao biti spreman za gradski derbi protiv Atletica koji se igra 19. studenog na Vicente Calderonu.

Realov trener Zinedine Zidane postepeno će Luki davati minutažu u igru, pa je pitanje može li Ante Čačić računati na Modrića za utakmicu protiv Islanda (12. studenog) u Maksimiru.

Vjerojatno će hrvatski izbornik i za dvoboj s Islanđanima složiti momčad bez Modrića, ali bi u sastavu trebao biti Rakitić koji je također propustio posljednje dvije utakmice reprezentacije.

Komentara 4

DC
DC
17:53 23.10.2016.

Vraca se Rakitic sto ce bit dovoljno za pobjedu.

SE
Secli
00:20 24.10.2016.

Još bolje.

CE
centirion
04:01 24.10.2016.

Nisam neki nogometni stručnjak! Gledao sam Modrića toliko puta i nista posebno nisam vidio! Mogu momci i bez njega! Perišić,Pjaca,Kalinic,Rog,Kramaric, Kovačić,Rakitić pa i Vida! To je pravi motor Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije