Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ispit Reala

Luka Modrić u emotivnom stanju: 'Bit će to posebna utakmica za mene'

Luka Modrić
Reuters/Pixsell
03.08.2015.
u 22:27

- Čim smo moj stručni stožer i ja odradili prvi trening s ovim dečkima, odmah smo znali da su pred nama pobjednici koji su gladni trofeja, rekao je Benitez.

Madridski Real nastavlja s pripremama, a u utorak ga očekuje još jedan test. Na Audi Cupu u Münchenu igrat će protiv Tottenhama. Rafa Benitez uoči tog dvoboja izjavio je kako je zadovoljan radom momčadi.

- Čim smo moj stručni stožer i ja odradili prvi trening s ovim dečkima, odmah smo znali da su pred nama pobjednici koji su gladni trofeja. U klubu je sve tako divno, od igrača do uprave. Na ovom turniru u Münchenu želimo protiv jakih momčadi pokazati što znamo, rekao je Benitez.

A Luka Modrić i Gareth Bale igrat će protiv bivše momčadi pa se naš reprezentativac oglasio na Instagramu. Oz fotografiju sebe i Balea napisao je:

"Veselim se utakmici protiv Tottenhama, bit će to jako poseban susret za mene, a uvjeren sam da se tako osjeća i Gareth Bale", napisao je Luka, a Velšanin je brzo uzvratio:

"Bit će to posebna utakmica za nas, igrat ćemo protiv nekih starih znanaca", napisao je Bale uz fotografiju na kojoj su on, Modrić i bivši suigrač Kyle Walker.

Susret Reala i Tottenhama igra se sutra u 18 sati.

>>Benitez: Ni vidim razlog zbog kojeg bi nas Benzema i Bale napustili

>>Luka Modrić: I believe I can fly...

Komentara 1

TO
Toma2
09:22 04.08.2015.

Posebno si emotivan kad odeš do bankomata uzeti lovu od Dinama i dati mafiji. Nikada te nećemo zaboraviti. Uno di merda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije