Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO ZA POBJEDU

Modrić: Trener mi je rekao da moram više pucati; Zidane: Pokazao je da ima sjajan šut

Modrić
Foto: Reuters
1/5
08.02.2016.
u 10:06

– Osjećam se jako dobro, tjelesno puno bolje. A kada je tako, mogu napraviti sve što trener traži od mene. Ne znam jesu li mi ovo najbolji trenuci karijere – idem utakmicu po utakmicu.

Luka Modrić heroj je jučerašnje pobjede Reala nad Granadom. Hrvatski veznjak odigrao je sjajnu utakmicu i sve začinio pogotkom za konačnih 2:1 u 85. minuti.

– Ne možemo očekivati da ćemo svaku utakmicu dobiti 5:0 ili 6:0, posebno u gostima – rekao je Modrić pa se osvrnuo na svoj nastup.

– Osjećam se jako dobro, tjelesno puno bolje. A kada je tako, mogu napraviti sve što trener traži od mene. Ne znam jesu li mi ovo najbolji trenuci karijere, idem utakmicu po utakmicu.

Otkrio je i što mu je trener Zinedine Zidane rekao.

– Trener mi je baš prije utakmice rekao da više pucam!

Slično je govorio i Zidane nakon pobjede.

– Modrić je zabio sjajan gol tako da sam s njim proslavio osvajanje tri boda. Sretan sam zbog njega, ali mora više pucati. Treba više ići naprijed, može igrati "desetku". Danas je pokazao da ima sjajan šut.

>> 'Zinedine Zidane više nema vlasništvo nad Madridom. Madrid je Modrić!'

Komentara 5

BL
Blender
10:28 08.02.2016.

Bravo Luka, samo ti pucaj prema golu!! Ovakav gol Ronaldo moze samo sanjati jer on nezna zahvatiti loptu kao Luka!

Avatar germanikus
germanikus
18:16 08.02.2016.

EUJanez ...kad Slovenac komentira nogomet to je kao da slijepac opisuje zalazak sunca!!!!!Hihihihihihihihihih...a Slovenija u nogometu na raziniVatikana...hihihihihihihih

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:25 08.02.2016.

Ovo izgleda kao da je neki 16-godisnjak odigrao prvu utakmicu za Real, pa trener i mediji odusevljeni kad su otkrili da zna udariti loptu! Svi znaju da Lukica postize 3 gola po sezoni (u svim talmicenjima skupa) i to je jadno cak i za beka, da ne govorimo o veznom igracu pa makar on bio i zadnji vezni. Zato, prestanite praviti golgetera od njega jer mi svi znamo sto Lukica jeste a sto nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije