Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježio jubilej

Luka Modrić zbog ove izjave našao se na udaru na društvenim mrežama

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
13.03.2017.
u 11:25

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić jučer je odigrao svoju 200. utakmicu za Real

Madridski Real jučer je nakon preokreta protiv Betisa (2:1) iskoristio kiks Barcelone i odvojio se na vrhu ljestvice. Madridska momčad slavila je golovima Ronalda i Ramosa, ali utakmica će se pamtiti i po sudačkim pogreškama. Mnogi smatraju da je Navas trebao dobiti crveni karton, Betis jedanaesterac, i da je Marcelo zaslužio drugi žuti karton.

Zbog toga su mnogi napali suca i tvrde da se čini sve kako bi Real bio prvak, ali u obranu djelitelja pravde stao je Luka Modrić.

– Svi moramo pustiti suce na miru, moramo im pomoći i dozvoliti da rade svoj posao. Pa nitko sigurno ne griješi namjerno – rekao je hrvatski reprezentativac koji je jučer odigrao 200. utakmicu za Real. Ta njegova izjava nije najbolje sjela navijačima Barcelone i ostalih Realovih igrača pa se Luka na društvenim mrežama našao na udaru neistomišljenika koji mu zamjeraju da je licemjeran.

Luka se osvrnuo i na svoj jubilej.

– To je veliko dostignuće i ponosan sam na to. Ovdje se osjećam kao kod kuće, radim s velikim trenerima i igram sa svjetskim klasama. I dalje ću davati sve od sebe za ovaj dres – zaključio je Modrić.

Zinedine Zidane nije se želio previše osvrtati na suce, ali ipak je rekao nekoliko rečenica.

– Suci? Ja nemam običaj razgovarati o njima. Sudac radi svoj posao najbolje što zna i donosi odluke u najboljoj namjeri. Navas je trebao biti isključen? Pa sudac odlučuje, zašto razgovaramo o tome?!

>>Cristiano Ronaldo širi obitelj: Stižu blizanci, a tko je majka?

Komentara 9

Avatar zagorac2
zagorac2
11:33 13.03.2017.

lako je prigovarat sucima kad odvrtis snimku utakmice 100 puta sa svih strana dok sudac ima 5 sekundi da odluci i jos kad ima jugo novinare koji nemaju pojma o sportu i pretezno nisu ni novinari nego SDPovi uhljebi onda su krivi za sve ali samo ako je to protiv Hrvata ko np. Dinama, Luke i td.

DU
Deleted user
11:36 13.03.2017.

Moraju ljubitelji padalone malo skrenuti pažnju s one krađe u srijedu pa sada se pljuje po Lahozu koji je dobro odsudio susret, a i nigdje u članku ne vidim da je Realu poništen čisti pogodak. Hrvoje?

GA
gafe
12:25 13.03.2017.

Sto nepise nigdje da je Realu ponisten cisti regularni gol??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije