Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEH

Luka Modrić se ozlijedio, propušta utakmice s Kosovom i Finskom!

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/6
01.10.2016.
u 14:27

Španjolski mediji jutros su pisali da nije trenirao s Realom, vjerovali su da će ga trener Zinedine Zidane ponovo odmoriti, no ispostavilo se da je ozlijeđen.

Luka Modrić ozlijedio je koljeno, objavio je danas Real Madrid! Kraljevski klub nije objasnio koliko dugo hrvatski veznjak neće igrati, tek se napominje da će se i dalje pratiti njegov oporavak.

No španjolska Marca navodi da će Modrić biti tri do četiri tjedna izvan stroja što znači da neće moći igrati za Hrvatsku protiv Kosova i Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Vatreni će 6. listopada gostovati u Skadru, gdje će odmjeriti snage s Kosovom, dok tri dana kasnije gostuju u Tampereu kod Finske.

Španjolski mediji jutros su pisali da nije trenirao s Realom, vjerovali su da će ga trener Zinedine Zidane ponovo odmoriti, no ispostavilo se da je ozlijeđen.

Modrić je posljednju utakmicu za Real odigrao u utorak protiv Borussije Dortmund (2:2) u Ligi prvaka. Tada je odradio svih 90 minuta.

>> Ma kakav Ramos, kakav Ronaldo! Ovaj video dokazuje da je Modrić vođa Reala!

Komentara 13

MO
matK.O.
15:57 01.10.2016.

mislim da se morao "ozljedit" po naredbi čelnika reala.

JU
juma
15:40 01.10.2016.

Ne razumijem u čemu je problem? Igramo protiv Kosova i Finske. Uz duzni respekt prema svakome, u te dvije utakmice reprezentacija poput Hrvatske mora ići na svih 6 bodova. S Lukom ili bez njega.

JE
jensencolt
17:43 01.10.2016.

Evo hrvatskoj sigurnih 6 bodova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije