Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka je optimist

Modrić: S Mandžom je uvijek zanimljivo, a vjerujem da Real prolazi

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
15.04.2015.
u 12:29

– Sada je pred nama teških 90 minuta, treba igrati pametno. Vjerujem da ćemo pred našom publikom na Bernabeu osigurati prolazak.

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Atletica i Reala ni jedna momčad nije stekla prednost, susret je završio bez pogodaka. Bila je to prije svega borbena utakmica u kojoj je uglavnom dominirao Real, ali Jan Oblak uspio je sačuvati svoj gol. Luka Modrić za HRT osvrnuo se na utakmicu.

– Mislim da smo odigrali jednu jako dobru utakmicu, da smo većim dijelom bili bolji nego Atletico, pogotovo u prvom dijelu. Nažalost, nismo iskoristili šanse koje smo imali. Ništa, idemo u uzvrat, rezultat je 0:0, vjerujem u prolaz, rekao je Modrić.

Ovo mu je bio 11. dvoboj u karijeri protiv Marija Mandžukića. Luka je na početku vodio sa 7:0, ali u posljednja četiri susreta Mandžo je bio uspješniji, ostvario je dvije pobjede i dva puta završilo je neodlučeno.

– S Mandžom je uvijek zanimljivo igrati, dosta puta smo se susreli u Ligi prvaka i prvenstvu. Sada je pred nama teških 90 minuta, treba igrati pametno. Vjerujem da ćemo pred našom publikom na Bernabeu osigurati prolazak.

>>Carvajal u čudu: Ja ugrizao Mandžukića? To nije točno!

>>Pogledajte kako je izgledalo Mandžukićevo lice nakon Ramosova udarca

Komentara 1

MT
mladen.turcic
08:08 16.04.2015.

mandzo je.kralj,takav trba for biti,da tuce stopere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije