Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 2018.

Modrić potpisao novi ugovor s Realom: Jedan je od najvažnijih igrača

Luka Modrić
Foto: Screenshot/Real Madrid
20.08.2014.
u 12:01

Luka je tako danas potpisao novi ugovor s kraljevskim klubom, a on će ga zadržati do 2018. godine.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić postao je važna karika madridskog Reala. Trener Carlo Ancelotti vidi ga u početnom sastavu pa stoga ne čudi da ga želi što dulje zadržati u Madridu.

Luka je tako danas potpisao novi ugovor s kraljevskim klubom, a on će ga zadržati do 2018. godine. Pri potpisivanju novog ugovora uz Luku je bio i predsjednik europskog prvaka Florentino Perez.

"U Real je došao 2012. godine iz Tottenhama, a nakon toga postao je jedan od najvažnijih igrača i zaradio mjesto u početnoj postavi. Bio je u iskušenju da s Mourinhom ode u Chelsea, ali na kraju će ostati još četiri godine", objavljeno je na klupskoj stranici.

Luka je došao u ljeto 2012. godine i u početku se nije najbolje snašao, a morao je trpjeti i medijske kritike. No, nakon nekoliko mjeseci prilagodbe uhvatio je formu, ugrabio mjesto u početnom sastavu i od tada ga ne ispušta. U međuvremenu je postao i miljenik navijača, a osvojio je Ligu prvaka, što je "kraljevski klub" čekao 12 godina. Ovim potezom klub je Luki dao do znanja koliko ga cijene, a navijačima će ovo biti dobra vijest.

>>Atletico i Real remizirali! Modrić pokazao da je konstanta, Mandžo se još traži

Komentara 9

L0
luena 01
12:34 20.08.2014.

Luka je pronaso klub koji mu odgovara stilom igre,oni ga cjene ... tamo ce zavrsit i karijeru... bravo Lukatoni. :-))

DI
dinamojavolim1
12:40 20.08.2014.

bravo luka mozda ces se sad lakse oslobodit iz okova i lihvarskog ugovora:)) mada mislim da mu je sasvim solidno i ovak

LU
lukateli1
12:21 20.08.2014.

Bravo Lukateli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije